Αποκάλυψη Νο. 3: Το γαϊτανάκι των πειθαρχικών διώξεων

Μια ακόμη μεγάλη ενότητα της επιστολής του Ολυμπιακού προς τον Λευτέρη Αυγενάκη; Η περιγραφή του τρόπου με τον οποίο η αδιαφάνεια και η διαφθορά που αναδύεται από τις τάξεις της Ομοσπονδίας δεν περιορίζονται μόνο στον θεσμό της Διαιτησίας αλλά εκτείνεται και στην αθλητική δικαιοσύνη. Τι λένε οι Πειραιώτες για αυτό απευθυνόμενοι προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού; […]

Μια ακόμη μεγάλη ενότητα της επιστολής του Ολυμπιακού προς τον Λευτέρη Αυγενάκη;

Η περιγραφή του τρόπου με τον οποίο η αδιαφάνεια και η διαφθορά που αναδύεται από τις τάξεις της Ομοσπονδίας δεν περιορίζονται μόνο στον θεσμό της Διαιτησίας αλλά εκτείνεται και στην αθλητική δικαιοσύνη.

Τι λένε οι Πειραιώτες για αυτό απευθυνόμενοι προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού; Πως το τελευταίο διάστημα η Ομοσπονδία προβαίνει σε επανειλημμένες στοχευμένες πειθαρχικές διώξεις κατά των εκπροσώπων της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Την ίδια ώρα που κωφεύουν ή κλείνουν τα μάτια σε πλείστες περιπτώσεις ακραίων δυσμενών και δυσφημιστικών δηλώσεων και αναρτήσεων στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης από εκπροσώπους και αξιωματούχους άλλων ΠΑΕ.

Όπως μπορεί να καταλάβει ο καθένας; Τα παραδείγματα με τον Γιώργο Σαββίδη και την δράση του στα social media είναι μάλλον καθημερινά, άρα και όσα περιγράφουν οι Πειραιώτες εύκολα γίνονται αντιληπτά. Κλήθηκε από τα Πειθαρχικά Όργανα της ΕΠΟ μέχρι ο επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης για τις δηλώσεις του.

Ένας άνθρωπος δίχως κανέναν θεσμικό ρόλο. Δεν καλείται το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιώργος Σαββίδης που σε καθημερινή βάση με τις αναρτήσεις του, ειρωνεύεται, προκαλεί, και ρίχνει λάδι στην φωτιά στο «καζάνι» που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook