ΠΑΟΚ : Περνάει την πόρτα του χειρουργείου ο Ζαμπά

Ο Λέο Ζαμπά τραυματίστηκε στο φιλικό με τη Δόξα Δράμας και υπέστη ρήξη έσω μηνίσκου, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός δράσης για περίπου 2-3 μήνες. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ αναμένεται να υποβληθεί σε επέμβαση μάλιστα προκειμένου να ξεπεράσει τον τραυματισμό του, όπως ενημέρωσε επίσημα η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ. Βέβαια αυτό δεν θα γίνει άμεσα, καθώς οι Θεσσαλονικείς […]

Ο Λέο Ζαμπά τραυματίστηκε στο φιλικό με τη Δόξα Δράμας και υπέστη ρήξη έσω μηνίσκου, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός δράσης για περίπου 2-3 μήνες.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ αναμένεται να υποβληθεί σε επέμβαση μάλιστα προκειμένου να ξεπεράσει τον τραυματισμό του, όπως ενημέρωσε επίσημα η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Βέβαια αυτό δεν θα γίνει άμεσα, καθώς οι Θεσσαλονικείς ενημέρωσαν πως ο Ζαμπά θα συνεχίσει τις φυσικοθεραπείες για πέντε ημέρες τουλάχιστον, έτσι ώστε να υποχωρήσει η φλεγμονή κι εν συνεχεία θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να αποκαταστήσει τη ζημιά στο γόνατο.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Ο Λέο Ζαμπά υποβλήθηκε σε κλινική εξέταση προκειμένου να εκτιμηθεί εκ νέου η πορεία του τραυματισμού του.

Αποφασίστηκε η συνέχιση της φυσικοθεραπευτικής θεραπείας προκειμένου να ηρεμήσει η μετατραυματική φλεγμονή σ’ ένα χρονικό διάστημα που υπολογίζεται σε πέντε μέρες.

Ακολούθως, ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί στην επέμβαση αποκατάστασης από το ιατρικό επιτελείο του ΠΑΟΚ.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook