ΠΑΟΚ: Ο Βέρνμπλουμ κάνει πατίνι (vd)

Έντεκα μήνες μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους έχει περάσει ο Πόντους Βέρνμπλουμ, αλλά είναι έτοιμος για την επιστροφή! Ο Σουηδός μέσος του ΠΑΟΚ έδειξε σε καλή κατάσταση, κατά τη δοκιμή που έκανε με ένα ηλεκτρικό πατίνι στους δρόμους της Βιέννης! Ο Βέρνμπουμ πέρασε το Σαββατοκύριακο στην πρωτεύουσα της Αυστρίας προκειμένου να χαλαρώσει, αλλά έστειλε και […]

Έντεκα μήνες μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους έχει περάσει ο Πόντους Βέρνμπλουμ, αλλά είναι έτοιμος για την επιστροφή! Ο Σουηδός μέσος του ΠΑΟΚ έδειξε σε καλή κατάσταση, κατά τη δοκιμή που έκανε με ένα ηλεκτρικό πατίνι στους δρόμους της Βιέννης!

Ο Βέρνμπουμ πέρασε το Σαββατοκύριακο στην πρωτεύουσα της Αυστρίας προκειμένου να χαλαρώσει, αλλά έστειλε και το μήνυμα ότι μετράει αντίστροφα!

«Στην Βιέννη για το Σαββατοκύριακο, σύντονα ξανά στους αγωνιστικούς χώρους. Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση» έγραψε στο Instagram ο ποδοσφαιριστής, επιθυμώντας να καταδείξει την επιθυμία του να πατήσει στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας.

Πάντως, δεν έλειψαν και οι παραινέσεις από μερικούς χρήστες για να προσέξει, διότι τα ηλεκτρικά πατίνια δεν είναι τα πιο ασφαλή και ο Βέρνμπλουμ έχει ταλαιπωρηθεί από τους τραυματισμούς…

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook