Τι είπαν στην τρίωρη συνάντησή τους Καρυπίδης, Χαριστέας και Ένινγκ

Το… μαραθώνιο ραντεβού αποφάσεων και χάραξης της πολιτικής της ΠΑΕ Αρης, μεταξύ του Θόδωρου Καρυπίδη, του Άγγελου Χαριστέα και του Μίχαελ Ένινγκ ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα. Οι τρεις τους πέρασαν σχεδόν όλο το απόγευμα μαζί, σε μια συνάντηση που κράτησε περίπου τρεις ώρες. Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Άρης, ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος και […]

Το… μαραθώνιο ραντεβού αποφάσεων και χάραξης της πολιτικής της ΠΑΕ Αρης, μεταξύ του Θόδωρου Καρυπίδη, του Άγγελου Χαριστέα και του Μίχαελ Ένινγκ ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα. Οι τρεις τους πέρασαν σχεδόν όλο το απόγευμα μαζί, σε μια συνάντηση που κράτησε περίπου τρεις ώρες.

Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Άρης, ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος και ο τεχνικός των κίτρινων μίλησαν αναλυτικά για όλα τα ζητήματα της ομάδας. Συζητήθηκε – μεταξύ άλλων – η μέχρι στιγμής πορεία στο πρωτάθλημα και η ανάγκη για μεγαλύτερη βαθμολογική συγκομιδή, ώστε ο Άρης να βρεθεί ακόμη ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα. Επιπλέον, έγινε αναφορά στο υπάρχον ρόστερ και σε πιθανές αποδεσμεύσεις, όπως φυσικά και στη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας σε συγκεκριμένες θέσεις την περίοδο του Ιανουαρίου.

Οριστικές αποφάσεις δεν έχουν ληφθεί προς το παρόν, καθώς όλοι τους συμφώνησαν πως πρέπει να ανακοινωθούν στην ώρα τους και να μη γίνουν βιαστικές κινήσεις για να διατηρηθεί η ηρεμία και το καλό κλίμα στα αποδυτήρια.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook