Το ευχαριστώ του Τσαγκαλίδη στον Άρη (pic)

Ο Παναγιώτης Τσαγκαλίδης υποβλήθηκε με επιτυχία σε χειρουργική αποκατάσταση στη ρήξη πρόσθιου χιαστού αριστερού ποδιού του χτες (13/11) και από σήμερα ξεκίνησε αποκατάσταση. Ο 18χρονος αμυντικός ευχαρίστησε για τη στήριξη μέσω δημοσίευσης τους ανθρώπους της ΠΑΕ Άρης, το ποδοσφαιρικό και ιατρικό επιτελείο, όπως και τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, Άγγελο Χαριστέα. Η ανάρτηση του Τσαγκαλίδη […]

Ο Παναγιώτης Τσαγκαλίδης υποβλήθηκε με επιτυχία σε χειρουργική αποκατάσταση στη ρήξη πρόσθιου χιαστού αριστερού ποδιού του χτες (13/11) και από σήμερα ξεκίνησε αποκατάσταση.

Ο 18χρονος αμυντικός ευχαρίστησε για τη στήριξη μέσω δημοσίευσης τους ανθρώπους της ΠΑΕ Άρης, το ποδοσφαιρικό και ιατρικό επιτελείο, όπως και τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, Άγγελο Χαριστέα.

Η ανάρτηση του Τσαγκαλίδη αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

«Μετά από την επιτυχή μου επέμβαση θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΠΑΕ Άρης για την στήριξη που μου παρείχε στη δύσκολη αυτή στιγμή. Επίσης, το ιατρικό και ποδοσφαιρικό τιμ, τον Κ. Ράλλη (τον προσωπικό μου γιατρό),τους γνωστούς και φίλους και τον κόσμο του Άρη. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον Κ. Χαριστέα για την συμπαράσταση και τα λόγια του τα οποία με έδωσαν δύναμη και κουράγιο. Με υπομονή, επιμονή, πίστη και θέληση όλα θα περάσουν. Τα δύσκολα είναι για τους δυνατούς!».

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook