Παναθηναϊκός: Χάνει για ένα μήνα τον Ζαχίντ

Χωρίς τον «μαέστρο» του θα πορευτεί για τον επόμενο μήνα ο Παναθηναϊκός… Ο Γκίας Ζαχίντ τέθηκε νοκ άουτ από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, αφού επιβεβαιώθηκε η πρώτη εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου μετά τον τραυματισμό του στην προπόνηση της Πέμπτης. Ο Ζαχίντ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και τα αποτελέσματα έδειξαν ρήξη στον έσω πλάγιο σύνδεσμο […]

Χωρίς τον «μαέστρο» του θα πορευτεί για τον επόμενο μήνα ο Παναθηναϊκός… Ο Γκίας Ζαχίντ τέθηκε νοκ άουτ από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, αφού επιβεβαιώθηκε η πρώτη εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου μετά τον τραυματισμό του στην προπόνηση της Πέμπτης.

Ο Ζαχίντ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και τα αποτελέσματα έδειξαν ρήξη στον έσω πλάγιο σύνδεσμο του αριστερού γονάτου. Οι ορθοπεδικοί έβαλαν σε νάρθηκα το πόδι του ποδοσφαιριστή και σύμφωνα με την αποθεραπεία του, για περίπου τέσσερις εβδομάδες θα απέχει από τις προπονήσεις.

Ο Ζαχίντ θα απουσιάσει σίγουρα από τα παιχνίδια με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, τον Αστέρα στο ΟΑΚΑ και τον Βόλο στη Μαγνησία, ενώ θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την έναρξη του δεύτερου γύρου με τη Λαμία στο «Σπύρος Λούης».

© Πηγή: to10.gr