Ζίβκοβιτς σε Ζαμπά: «Μείνε δυνατός και γύρνα καλύτερος» (pic)

Ο Λέο Ζαμπά στάθηκε άτυχος στο χθεσινό φιλικό του ΠΑΟΚ με την Δόξα Δράμας, καθώς τραυματίστηκε και θα χρειαστεί να παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 2-3 μήνες. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου υπέστη ρήξη έσω μηνίσκου, ωστόσο, γλίτωσε τα χειρότερα, καθώς δεν έχουν πειραχτεί οι σύνδεσμοι στο γόνατο. Λίγη ώρα μετά τη γνωστοποίηση του προβλήματος […]

Ο Λέο Ζαμπά στάθηκε άτυχος στο χθεσινό φιλικό του ΠΑΟΚ με την Δόξα Δράμας, καθώς τραυματίστηκε και θα χρειαστεί να παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 2-3 μήνες.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου υπέστη ρήξη έσω μηνίσκου, ωστόσο, γλίτωσε τα χειρότερα, καθώς δεν έχουν πειραχτεί οι σύνδεσμοι στο γόνατο.

Λίγη ώρα μετά τη γνωστοποίηση του προβλήματος του Λατινοαμερικάνου άσου, ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς με ανάρτησή του στα social media εξέφρασε τη στήριξή του στον συμπαίκτη του.

Τον παρότρυνε να παραμείνει δυνατός και δήλωσε σίγουρος ότι όταν επιστρέψει θα είναι καλύτερος από πριν. «Μείνε δυνατός αδερφέ και γύρνα πίσω πιο δυνατός από πριν».

Δείτε την ανάρτησή του:

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook