Παναθηναϊκός: Συνάντηση κορυφής για τον τεχνικό διευθυντή

Μπορεί να μη βγαίνει προς τα έξω το παραμικρό, ωστόσο στον Παναθηναϊκό γίνονται διεργασίες, συσκέψεις, συζητήσεις και επαφές για την εύρεση νέου τεχνικού διευθυντή. Με προτίμηση στο εξωτερικό.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, όπως αναφέρει η «Live Sport», ολοκλήρωσαν τις διαδικασίες κατάρτισης της τελικής λίστας με τους υποψήφιους τεχνικούς διευθυντές και έχουν ξεκινήσει τις συζητήσεις με κάποιους από αυτούς.

Το επόμενο στάδιο, το οποίο θα είναι και το τελικό, είναι οι απευθείας συζητήσεις στην Αθήνα με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Λεωνίδα Μπουτσικάρη και τον Γιάννη Αλαφούζο. Είναι πολύ πιθανό ως το τέλος του 2019, οι «πράσινοι» να έχουν έρθει σε συμφωνία με νέο, ξένο τεχνικό διευθυντή.

Εξελίξεις μέχρι το τέλους του έτους αναμένονται και στο θέμα των αποδεσμεύσεων των Οικονόμου, Τζανδάρη και Αρμενάκα. Η διοίκηση του Παναθηναϊκού εκφράζει την αισιοδοξία της ότι θα τα βρει με τους τρεις παίκτες στο ποσό της αποζημίωσης προκειμένου να προχωρήσει η λύση των συμβολαίων τους. Αντιθέτως, είναι επιφυλακτικοί για την περίπτωση του Μουνιέ.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook