«Εφυγε» ο μικρός Παναγιώτης-Γερβάσιος – Συλλυπητήρια από την ΠΑΕ Αρης

Στη «γειτονιά των αγγέλων» βρίσκεται από σήμερα ο μικρός Παναγιώτης-Γερβάσιος, ο οποίος συγκλόνισε ολόκληρη την Ελλάδα με τη μάχη που έδωσε για να κρατηθεί στη ζωή. Ο μικρός φίλος του Αρη σήμερα υποβλήθηκε σε μία επίπονη εγχείριση στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό κέντρο, αλλά δεν άντεξε η καρδούλα του, η οποία «φτερούγισε» την ώρα της εγχείρισης, μην […]

Στη «γειτονιά των αγγέλων» βρίσκεται από σήμερα ο μικρός Παναγιώτης-Γερβάσιος, ο οποίος συγκλόνισε ολόκληρη την Ελλάδα με τη μάχη που έδωσε για να κρατηθεί στη ζωή.

Ο μικρός φίλος του Αρη σήμερα υποβλήθηκε σε μία επίπονη εγχείριση στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό κέντρο, αλλά δεν άντεξε η καρδούλα του, η οποία «φτερούγισε» την ώρα της εγχείρισης, μην έχοντας άλλες δυνάμεις. Πλέον από σήμερα βρίσκεται στη γειτονιά των αγγέλων, μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά που έφυγαν τόσο νωρίς και άδικα από τη ζωή.

Η οικογένειά του, οι άνθρωποι και οι οπαδοί του Αρη, αλλά και ολόκληρη η Ελλάδα βυθίστηκαν στο πένθος, συγκλονισμένοι από την είδηση του θανάτου του μικρού Παναγιώτη-Γερβάσιου. Λίγη ώρα μετά τη γνωστοποίηση του θλιβερού συμβάν η «κίτρινη» ΠΑΕ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της.

«Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα σου. Καλό ταξίδι μικρέ μας Παναγιώτη-Γερβάσιε. Κουράγιο και δύναμη στους γονείς», ανέφερε στο μήνυμά της η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

© Πηγή: to10.gr