Μαζί στο Άγιο Όρος Παπασταθόπουλος και Τοροσίδης (pic)

Ο Βασίλης Τοροσίδης και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, εκ των αρχηγών της Εθνικής μας ομάδας, εκτός από συμπαίκτες μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, είναι και καλοί φίλοι εκτός γηπέδων. Οι δύο έμπειροι άσοι που δεν συμπεριλαμβάνονται στις κλήσεις του Τζον Φαν’τ Σιπ, εκμεταλλεύτηκαν τη διακοπή λόγω των προκριματικών του Euro 2020 και επισκέφτηκαν το Άγιο Όρος. Οι […]

Ο Βασίλης Τοροσίδης και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, εκ των αρχηγών της Εθνικής μας ομάδας, εκτός από συμπαίκτες μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, είναι και καλοί φίλοι εκτός γηπέδων.

Οι δύο έμπειροι άσοι που δεν συμπεριλαμβάνονται στις κλήσεις του Τζον Φαν’τ Σιπ, εκμεταλλεύτηκαν τη διακοπή λόγω των προκριματικών του Euro 2020 και επισκέφτηκαν το Άγιο Όρος.

Οι Έλληνες ποδοσφαιριστές επέλεξαν με αυτή την πνευματική επίσκεψη, να αποφορτιστούν και να «γεμίσουν» τις μπαταρίες τους ενόψει των δύσκολων αναμετρήσεων με την Άρσεναλ και τον Ολυμπιακό.

Ο αμυντικός των «ερυθρόλευκων» μάλιστα ανέβασε και φωτογραφία στο instagram μαζί με τον Καλαματιανό αμυντικό των «κανονιέρηδων», στην περιοχή των ερημιτών «Καρούλια».

Η σχετική ανάρτηση του άσου του Ολυμπιακού:

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook