Γρηγορίου: «Δεν μας πήγε τίποτα καλά»

Κατήφεια και προβληματισμό προκάλεσε στο στρατόπεδο της Λάρισας η εντός έδρας ήττα από τη Λαμία με 3-0, για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός της θεσσαλικής ομάδας, Μιχάλης Γρηγορίου, τόνισε ότι όλα πήγαν στραβά για την ομάδα του στο αποψινό παιχνίδι. Ωστόσο, επισήμανε ότι θα πρέπει οι παίκτες […]

Κατήφεια και προβληματισμό προκάλεσε στο στρατόπεδο της Λάρισας η εντός έδρας ήττα από τη Λαμία με 3-0, για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός της θεσσαλικής ομάδας, Μιχάλης Γρηγορίου, τόνισε ότι όλα πήγαν στραβά για την ομάδα του στο αποψινό παιχνίδι. Ωστόσο, επισήμανε ότι θα πρέπει οι παίκτες του να αφήσουν πίσω τους το ματς με την Λαμία και να κοιτάξουν μπροστά, καθώς το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ξέραμε ποια θα είναι η μορφή του παιχνιδιού. Μπόρεσε η Λαμία να προηγηθεί και ήταν δύσκολα τα πράγματα μετά. Δεν μας πήγε τίποτα καλά.

Την 10η αγωνιστική ήρθε η κακή εμφάνιση. Θέλαμε τη νίκη για να ανέβουμε μετα από 31 χρόνια στην 3η θέση της βαθμολογίας. Θα πρέπει να συνεχίσουμε γιατι είναι ένας μαραθώνιος το πρωτάθλημα. Ο κόσμος αγκαλιάζει αυτή την προσπάθεια. Ο κόσμος της ΑΕΛ είναι ο 12ος παίκτης και γι΄ αυτό θα προσπαθήσουμε».

© Πηγή: to10.gr