Ολυμπιακός – Ατρόμητος: Η αποβολή του Αβραάμ (vid)

Ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο και προηγήθηκε με 2-0 με τρίλεπτο ξέσπασμα όμως στο 67ο λεπτό ο Αβραάμ Παπαδόπουλος δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε από το ματς. Συγκεκριμένα, ο αρχηγός των ερυθρόλευκων κυνήγησε μια επικίνδυνη φάση με τον Νταβιώτη, διώχνοντας την μπάλα μακριά, όμως ο Σκουλάς […]

Ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο και προηγήθηκε με 2-0 με τρίλεπτο ξέσπασμα όμως στο 67ο λεπτό ο Αβραάμ Παπαδόπουλος δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε από το ματς.

Συγκεκριμένα, ο αρχηγός των ερυθρόλευκων κυνήγησε μια επικίνδυνη φάση με τον Νταβιώτη, διώχνοντας την μπάλα μακριά, όμως ο Σκουλάς υπέδειξε φάουλ στον Έλληνα στόπερ και του έδειξε και δεύτερη κίτρινη κάρτα, κάτι που σήμανε και την αποβολή του, με τον Ολυμπιακό να συνεχίζει με δέκα παίκτες το ματς.

Αξίζει να σημειωθεί πως στη φάση αυτή φαίνεται να έχει κάνει πρώτα φάουλ ο Νταβιώτης, όμως ο ρέφερι του ματς δεν είδε το φάουλ και το έδωσε στον αμυντικό του Ολυμπιακού που αντίκρισε και την κόκκινη κάρτα.

Δείτε την αποβολή του Αβραάμ:

© Πηγή: to10.gr