Λαμία – Βόλος 1-0

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα στην ένατη αγωνιστική πανηγύρισε η Λαμία, αφού επικράτησε του Βόλου με 1-0 με γκολ του Τουράμ στο 80′. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε παιχνίδι κέντρου και λιγοστές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Η Λαμία προσπάθησε να βγει πιο πολλές φορές μπροστά και στο 39′ είχε τη σημαντικότερη ευκαιρία του πρώτου […]

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα στην ένατη αγωνιστική πανηγύρισε η Λαμία, αφού επικράτησε του Βόλου με 1-0 με γκολ του Τουράμ στο 80′.

Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε παιχνίδι κέντρου και λιγοστές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Η Λαμία προσπάθησε να βγει πιο πολλές φορές μπροστά και στο 39′ είχε τη σημαντικότερη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου, αλλά τα σουτ των Τουράμ και Καραμάνου απομάκρυνε ο Μελίσσας.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Βόλος είχε την πρώτη ευκαιρία με τον Γέντρισεκ να στέλνει με κεφαλιά την μπάλα άουτ. Έκτοτε η Λαμία ανέλαβε τα ηνία του παιχνιδιού και είχε αρκετές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Τελικά ο Τουράμ στο 80′ μετά από όμορφη ατομική ενέργεια έδωσε προβάδισμα στην ομάδα της Λαμίας. Στα εναπομείναντα λεπτά ο Βόλος δεν κατάφερε να δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα της Λαμίας και το 1-0 παρέμεινε ως το τέλος.

Έτσι ο Άκης Μάντζιος έκανε νικηφόρο ντεμπούτο στον πάγκο της Λαμίας και για το πρωτάθλημα, μετά τη νίκη επί του Αιολικού για το Κύπελλο μεσοβδόμαδα. Αυτή ήταν η πέμπτη συνεχόμενη ήττα για την ομάδα του Βόλου στο πρωτάθλημα.

Λαμία (Άκης Μάντζιος): Θεοδωρόπουλος, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Σκόνδρας, Βάντερσον, Μπεχαράνο, Δημούτσος, Βασιλόγιαννης (80′ Σάλιακας), Τουράμ, Ρόμανιτς (89′ Βύντρα) και Καραμάνος (61′ Ντελ Πίνο).
Βόλος (Χουάν Φεράντο): Μελίσσας, Δημόπουλος, Φεράρι, Ντεντάκης, Τσίκα, Μαξ (61′ Μπαλογιάννης), Τσοκάνης (82′ Μάντζης), Ζοάο Ραφαέλ (69′ Μυστακίδης), Τόρες, Μουνίθ και Γέντρισεκ.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook