Με Μπενζιά η προπόνηση του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω του το παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου και επικεντρώνεται στο κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη (27/10, 19:30), για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1. Οι Ερυθρόλευκοι την Τετάρτη ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με την Ενωση, με την προπόνηση μάλιστα να επιφυλάσσει ευχάριστα νέα για τον […]

Ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω του το παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου και επικεντρώνεται στο κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη (27/10, 19:30), για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1.

Οι Ερυθρόλευκοι την Τετάρτη ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με την Ενωση, με την προπόνηση μάλιστα να επιφυλάσσει ευχάριστα νέα για τον Πέδρο Μαρτίνς, καθώς ο έμπειρος τεχνικός είδε τον Μπενζιά να προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός ξεπέρασε τον τραυματισμό του, προπονήθηκε χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις και τέθηκε στη διάθεση του Πορτογάλου προπονητή για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, ενώ όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου έκαναν αποθεραπεία.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση, με τον Ολυμπιακό να έχει πλέον επικεντρωθεί στο μεγάλο παιχνίδι με την ΑΕΚ, για το ελληνικό πρωτάθλημα.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook