Παναθηναϊκός: Ο Αγγελόπουλος στους προτεινόμενους

Ο βασικός λόγος που ο Γιάννης Αλαφούζος αποφάσισε την αποπομπή του Νίκου Νταμπίζα, ορίζει και το κύριο κριτήριο για τον αντικαταστάτη του: την προτεραιότητα στους νεαρούς Έλληνες… Ο Αλαφούζος θέτει ως προϋπόθεση την προϋπηρεσία σε πρότζεκτ με την ανάδειξη νέων παικτών, για να ταιριάξει με το πλάνο ελληνοποίησης του Παναθηναϊκού. Είναι προφανές ότι ένας τέτοιος […]

Ο βασικός λόγος που ο Γιάννης Αλαφούζος αποφάσισε την αποπομπή του Νίκου Νταμπίζα, ορίζει και το κύριο κριτήριο για τον αντικαταστάτη του: την προτεραιότητα στους νεαρούς Έλληνες… Ο Αλαφούζος θέτει ως προϋπόθεση την προϋπηρεσία σε πρότζεκτ με την ανάδειξη νέων παικτών, για να ταιριάξει με το πλάνο ελληνοποίησης του Παναθηναϊκού.

Είναι προφανές ότι ένας τέτοιος όρος περιορίζει δραστικά τους υποψήφιους από τον ελλαδικό χώρο. Έτσι και αλλιώς, οι καταρτισμένοι Έλληνες είναι μετρημένοι και ο Νταμπίζας είναι αυτός ο οποίος έχει τις περισσότερες σπουδές στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Πόσο μάλλον, να υπάρχουν και άλλοι οι οποίοι να έχουν δουλέψει επιτυχημένα με μικρές ηλικίες.

Ένας από τους ελάχιστους που ανταποκρίνονται στο προφίλ που έχει «φτιάξει» ο Αλαφούζος και ο οποίος έχει τεθεί υπόψη του από άτομα του περιβάλλοντος του, είναι ο Γιάννης Αγγελόπουλος. Ο τεχνικός διευθυντής του Ατρόμητου έχει να επιδείξει έργο στην προώθηση ταλαντούχων ποδοσφαιριστών και τους ενσωματώνει με επιτυχία στην πρώτη ομάδα.

Ο Αγγελόπουλος δουλεύει στο Περιστέρι από το 2007 και έχει κομβικό ρόλο στη μεγάλη παραγωγή ταλέντων στα Δυτικά Προάστια. Βέβαια, πρέπει να επισημανθεί ότι πρόκειται απλώς για μία πρόταση στον Αλαφούζο και τίποτα περισσότερο. Δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση, ούτε υπάρχει προσέγγιση.

Ο Κωνστάντος ενημέρωσε την ακαδημία

Ο Νίκος Νταμπίζας είχε υπό την επίβλεψη του και την ακαδημία του Παναθηναϊκού, οπότε με την απομάκρυνση του έχει δημιουργηθεί κενό εξουσίας . Ο Κώστας Κωνστάντος, ο οποίος προσωρινά ασκεί μερικές από τις αρμοδιότητες που είχε ο Νταμπίζας, ανέλαβε τη Δευτέρα να ενημερώσει το προπονητικό επιτελείο για τις εξελίξεις.

Ο Κωνστάντος τόνισε ότι η απόφαση του ιδιοκτήτη, Γιάννη Αλαφούζου, είναι να προσληφθεί διευθυντής στην ακαδημία, στα πρότυπα της θητείας του Τάκη Φύσσα και ήδη έχουν δρομολογηθεί οι διαδικασίες. Μέχρι να επιλεγεί ο εκλεκτός, η ακαδημία θα προχωρήσει με επικεφαλής τον Κώστα Ταράση, ο οποίος λειτουργούσε σαν αρχιπροπονητής και αναφερόταν στον Νταμπίζα. Μετά την επιλογή του διευθυντή, θα αποσαφηνιστούν τα περαιτέρω.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook