Κούτρης: «Όπως με την Τότεναμ απέναντι στην Μπάγερν»

Ο Λεονάρντο Κούτρης είναι ένας από τους παίκτες που «κόπηκαν» από την ευρωπαϊκή λίστα, αλλά όπως και ο Σουντανί, έχει αυξημένο κίνητρο, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις όταν παίρνει χρόνο συμμετοχής. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο αριστερός οπισθοφύλακας των «ερυθρόλευκων» τόνισε ότι η ομάδα του δεν έκανε την εμφάνιση που έπρεπε, αλλά με την Μπάγερν […]

Ο Λεονάρντο Κούτρης είναι ένας από τους παίκτες που «κόπηκαν» από την ευρωπαϊκή λίστα, αλλά όπως και ο Σουντανί, έχει αυξημένο κίνητρο, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις όταν παίρνει χρόνο συμμετοχής.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο αριστερός οπισθοφύλακας των «ερυθρόλευκων» τόνισε ότι η ομάδα του δεν έκανε την εμφάνιση που έπρεπε, αλλά με την Μπάγερν θα πρέπει να δείξει εικόνα ανάλογη με την Τότεναμ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κούτρη:

«Δεν πιέσαμε σωστά και ο ΟΦΗ μας δημιούργησε προβλήματα. Το σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί απέναντι σε μια ομάδα που θα κάνει πολλές ζημιές στο Πρωτάθλημα.

Δεν κυκλοφορήσαμε την μπάλα όπως θέλουμε και μπορούμε. Αφήναμε χώρους και με τους ποιοτικούς παίκτες που έχει ο ΟΦΗ μας δημιούργησε προβλήματα».

Για το παιχνίδι με την Μπάγερν που ακολουθεί: «Παίζουμε με μια τεράστια ομάδα με πολλά αστέρια στη σύνθεσή της. Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας. Να είμαστε Ολυμπιακός.

Όπως με την Τότεναμ. Να τα δώσουμε όλα και ο καθένας να παλεύει μαζί με τον άλλον. Ο στόχος μας είναι η νίκη, είναι δύσκολο, θα δώσουμε το 100%».

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook