ΠΑΟΚ: «Χτυπάει» την πόρτα της 11άδας ο Μαουρίσιο

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται αύριο στην Τούμπα (20/10 και ώρα 18:00) τη Λαμία για την 7η αγωνιστική της Superleague. Ο Άμπελ Φερέιρα βλέπει τους παίκτες του να προετοιμάζονται για το ματς και μεταξύ αυτών, τους Βιεϊρίνια και Μαουρίσιο να ανεβάζουν καθημερινά εντάσεις στην προπόνηση. Ειδικά για τον δεύτερο, ο Πορτογάλος τεχνικός σκέφτεται να τον ξεκινήσει βασικό […]

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται αύριο στην Τούμπα (20/10 και ώρα 18:00) τη Λαμία για την 7η αγωνιστική της Superleague. Ο Άμπελ Φερέιρα βλέπει τους παίκτες του να προετοιμάζονται για το ματς και μεταξύ αυτών, τους Βιεϊρίνια και Μαουρίσιο να ανεβάζουν καθημερινά εντάσεις στην προπόνηση.

Ειδικά για τον δεύτερο, ο Πορτογάλος τεχνικός σκέφτεται να τον ξεκινήσει βασικό στην 11άδα του Δικέφαλου του Βορρά. O Μαουρίσιο πήρε ήδη χρόνο συμμετοχής στα ματς κόντρα σε ΑΕΚ (2’) και Αστέρα Τρίπολης (23’) και το τάιμινγκ φαντάζει ιδανικό για την παρουσία του στο αρχικό σχήμα.

Ο ποδοσφαιριστής δούλεψε εντατικά κατά τη διάρκεια της διακοπής και η αναμέτρηση κόντρα στη Λαμία και μάλιστα μπροστά στο κοινό της ομάδας είναι ιδανική συγκυρία για να τεστάρει για τα καλά την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Από την άλλη η επιστροφή του Βιεϊρίνια ως βασικού θα αργήσει λίγο ακόμα, ωστόσο δεν θα πρέπει να θεωρηθεί έκπληξη αν συμπεριληφθεί και αυτός στην 18άδα, ώστε να πάρει χρόνο συμμετοχής αν το επιτρέψει η εξέλιξη του ματς.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook