Ατρόμητος: Χωρίς τον Ρισβάνη με Πανιώνιο

Χωρίς τον Σπύρο Ρισβάνη θα παραταχθεί ο Ατρόμητος στον αγώνα με τον Πανιώνιο στο Περιστέρι, για την 8η αγωνιστική της Super League (27/10, 17:00). Ο 25χρονος στόπερ έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες στο πρωτάθλημα και έτσι αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή του κόντρα στους «κυανέρυθρους» τη μεθεπόμενη Κυριακή. Ο Ρισβάνης, πιο συγκεκριμένα, δέχθηκε τις τέσσερις […]

Χωρίς τον Σπύρο Ρισβάνη θα παραταχθεί ο Ατρόμητος στον αγώνα με τον Πανιώνιο στο Περιστέρι, για την 8η αγωνιστική της Super League (27/10, 17:00).

Ο 25χρονος στόπερ έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες στο πρωτάθλημα και έτσι αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή του κόντρα στους «κυανέρυθρους» τη μεθεπόμενη Κυριακή.

Ο Ρισβάνης, πιο συγκεκριμένα, δέχθηκε τις τέσσερις κάρτες κόντρα σε Λαμία, Αστέρα Τρίπολης, Παναιτωλικό και Βόλο και έτσι το όριο συμπληρώθηκε, οπότε αναγκαστικά θα πρέπει να μην αγωνιστεί σε ένα παιχνίδι και αυτό είναι με τον Πανιώνιο.

Να σημειωθεί επίσης ότι αυτή την αγωνιστική, ο Ατρόμητος φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό (20/10, 19:30) και είναι λογικό οι άνθρωποι της ομάδας να μην επέλεξαν αυτό το ματς για να εκτίσει την ποινή του ο Ρισβάνης.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook