Παναθηναϊκός: Χωρίς κόσμο στο Περιστέρι

Χωρίς τον κόσμο του θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός την Κυριακή στο Περιστέρι, αφού για λόγους ασφαλείας ο Λευτέρης Αυγενάκης απαγορεύει την οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση οπαδών του τριφυλλιού. Μάλιστα αναμένεται να υπάρξουν και έξτρα μέτρα ασφαλείας εν όψει του αγώνα.

Αναλυτικά η απόφαση:

“Απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 7ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, αγωνιστικής περιόδου 2019 – 2020, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ – Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 20.10.2019 και ώρα 19:30, στο Δημοτικό Γήπεδο Περιστερίου”.

Ο Ατρόμητος εξέδωσε και ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει για τα εξής:

Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019 ξεκινά η προπώληση εισιτηρίων για τον αγώνα της 7ης αγωνιστικής της Superleague, Ατρόμητος-Παναθηναϊκός, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στις 19.30 στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

Την Πέμπτη η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνεται από το εκδοτήριο της Θύρας 2 από τις 12.00 μέχρι και τις 20.00.

Την Παρασκευή η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνεται από το εκδοτήριο της Θύρας 2 από τις 12.00 μέχρι και τις 20.00.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

ΘΥΡΑ 2: 15€ παιδικό: 5€

ΘΥΡΑ 4: 15€ παιδικό: 5€

ΘΥΡΑ 7: 10€ παιδικό: 5€

ΘΥΡΑ 3(VIP): 30€

Έπειτα από συνεδρίαση του Διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Ατρόμητος γίνονται γνωστές οι παρακάτω αποφάσεις που πάρθηκαν με γνώμονα την προστασία της ομάδας μας και του αγώνα:

– Η προπώληση και πώληση των εισιτηρίων τη μέρα του αγώνα θα αφορά ΜΟΝΟ τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ.

— Κάθε κάτοχος κάρτας διαρκείας με την επίδειξη του εισιτηρίου δικαιούται την αγορά δύο (2) απλών εισιτηρίων, με απαραίτητη την προσκόμιση του αριθμού ΑΜΚΑ του φιλάθλου υπέρ του οποίου εκδίδεται.

— Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 17.30. Παρακαλούνται οι φίλαθλοι μας να προμηθευτούν νωρίς τα εισιτήρια τους προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός μπροστά από τα εκδοτήρια εισιτηρίων την ημέρα του αγώνα αλλά και η έγκαιρη προσέλευση τους δεδομένου ότι θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφάλειας περιμετρικά του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ καθως και μπροστά από τις θύρες εισόδου.

—- Υπενθυμίζουμε ότι θα πραγματοποιηθούν προέλεγχοι σε ζώνες περιμετρικά του γηπέδου Περιστερίου και θα απαγορεύεται η πρόσβαση όσων δεν διαθέτουν εισιτήριο. Απαγορεύεται επίσης η μεταφορά εντός του γηπέδου απαγορευμένων ή επικίνδυνων αντικειμένων.

*Για την αγορά του κάθε εισιτηρίου είναι απαραίτητος ο Αριθμός ΑΜΚΑ του φιλάθλου υπέρ του οποίου εκδίδεται.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook