Στο πλευρό του Παναγιώτη-Ραφαήλ ο σύνδεσμος του Παναθηναϊκού στην Πρέβεζα (pic)

Η ιστορία του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Ο σύνδεσμος του Παναθηναϊκού στην Πρέβεζα, σε μία κίνηση ανθρωπιάς, καλεί όλους τους κατοίκους της πόλης να προσφέρουν χρηματική βοήθεια για αυτόν τον ευγενή σκοπό και να μεταβεί το παιδί στις ΗΠΑ. Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση των φίλων του Παναθηναϊκού από την Πρέβεζα: «Η λέσχη φίλων […]

Η ιστορία του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Ο σύνδεσμος του Παναθηναϊκού στην Πρέβεζα, σε μία κίνηση ανθρωπιάς, καλεί όλους τους κατοίκους της πόλης να προσφέρουν χρηματική βοήθεια για αυτόν τον ευγενή σκοπό και να μεταβεί το παιδί στις ΗΠΑ.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση των φίλων του Παναθηναϊκού από την Πρέβεζα:

«Η λέσχη φίλων Παναθηναϊκού Πρέβεζας αφουγκραζόμενη την τεράστια προσπάθεια που γίνετε απ όλους τους Έλληνες για να καταφέρει ο μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ να μεταβεί στην Βοστόνη των Ηνωμένων Πολιτειών αποφάσισε να γίνει και αυτή ήρωας για τον μικρό της φίλο.. Για αυτό λοιπόν στο αυριανό παιχνίδι της ομάδας μας με την Ολίμπια Μιλάνο όλα τα έσοδα θα διατεθούν γιαυτό τον ιερό σκοπό. Επίσης θα βρίσκεται στη λέσχη ένα κουτί κατάθεση στο οποίο θα μπορεί ο καθένας να δώσει ότι επιθυμεί. Καλούμε λοιπόν όλους τους πρεβεζανους να στηρίξουν αυτήν την προσπάθεια. Η λέσχη αύριο θα είναι ανοιχτή από τις 20.00 και ως τη λήξη του αγώνα. Τα χρήματα θα κατά τεθούν αμέσως μετά την λήξη του αγώνα μέσω Internet banking.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΊΝΟΥΜΕ ΗΡΩΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΌ ΜΑΣ ΉΡΩΑ».

© Πηγή: to10.gr