Ο Άρης έχει ξεχάσει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη

Η φετινή σεζόν άρχισε με φιλοδοξίες για τον Άρη, αλλά έχει πάρει τελείως αντίθετη τροπή. Πρόωρος αποκλεισμός από τα προκριματικά του Europa League και μόλις 5 βαθμούς μετά από έξι αγωνιστικές στη Superleague είναι ένας κακός απολογισμός. Αυτός ήταν και ο λόγος που αντικαταστάθηκαν ο τεχνικός διευθυντής, Ντίνος Διαμαντόπουλος από τον Άγγελο Χαριστέα και ο […]

Η φετινή σεζόν άρχισε με φιλοδοξίες για τον Άρη, αλλά έχει πάρει τελείως αντίθετη τροπή. Πρόωρος αποκλεισμός από τα προκριματικά του Europa League και μόλις 5 βαθμούς μετά από έξι αγωνιστικές στη Superleague είναι ένας κακός απολογισμός. Αυτός ήταν και ο λόγος που αντικαταστάθηκαν ο τεχνικός διευθυντής, Ντίνος Διαμαντόπουλος από τον Άγγελο Χαριστέα και ο προπονητής, Σάββας Παντελίδης από τον Γερμανό Μίχαελ Ένινγκ.

Υπάρχει και ένα στατιστικό στοιχείο, που επιβεβαιώνει ότι ο Άρης δεν έχει καταφέρει να σταθεροποιήσει την απόδοση του στη φετινή σεζόν. Διότι είχε τα ξεσπάσματα του, όπως το 4-0 επί του Παναθηναϊκού, η ισοπαλία 2-2 με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και το 3-0 επί της Μόλντε, ασχέτως του αποκλεισμού στην παράταση λόγω του εκτός έδρας γκολ.

Φέτος, ο Άρης δεν έχει καταφέρει να συμπληρώσει δύο σερί νίκες, ούτε στα ευρωπαϊκά προκριματικά, ούτε στο πρωτάθλημα. Η τελευταία φορά που το πέτυχε ήταν την προηγούμενη σεζόν, όταν είχε επικρατήσει 2-1 στο Αγρίνιο του Παναιτωλικού και είχε συντρίψει 7-2 την Ξάνθη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Εκείνη η δυάδα αναμετρήσεων ήταν η εξής:

21/4 Παναιτωλικός-Άρης 1-2

5/5 Άρης-Ξάνθη 7-2

Προς το παρόν, ο Άρης «τρέχει» ένα σερί τριών συνεχόμενων αρνητικών αποτελεσμάτων και δεν έχει το περιθώριο για τέταρτη «γκέλα». Κατά σύμπτωση, θα φιλοξενηθεί στην έδρα της ομάδας που πέτυχε τις διαδοχικές νίκες, την Ξάνθη. Μόνο που τώρα η αντίπαλος της διανύει περίοδο φόρμας και την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου τον περιμένει με άγριες διαθέσεις στα Πηγάδια…

Τα φετινά ματς του Άρη:

25/7 Άρης-ΑΕ Λεμεσού 0-0

1/8 ΑΕ Λεμεσού-Άρης 0-1

8/8 Μόλντε-Άρης 3-0

15/8 Άρης-Μόλντε 3-1

24/8 Άρης-ΟΦΗ 1-1

31/8 Βόλος-Άρης 1-0

15/9 Άρης-Παναθηναϊκός 4-0

22/9 ΠΑΟΚ-Άρης 2-2

28/9 Άρης-Λάρισα 2-3

6/10 Άρης-Ολυμπιακός 1-2

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook