Τα εισιτήρια του Πανιώνιος- Αστέρας Τρίπολης

Ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης (20/10, 17:15), σε ένα κρίσιμο ματς στην προσπάθεια των Νεοσμυρνιωτών να «ανασάνουν» στον βαθμολογικό πίνακα. Σε αυτή τους την προσπάθεια, οι παίκτες του Νίκι Παπαβασιλείου χρειάζονται τη στήριξη του κόσμου τους, με την ΠΑΕ να κάνει γνωστό με ανακοίνωσή της ότι από αύριο ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων. Αναλυτικά […]

Ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης (20/10, 17:15), σε ένα κρίσιμο ματς στην προσπάθεια των Νεοσμυρνιωτών να «ανασάνουν» στον βαθμολογικό πίνακα.

Σε αυτή τους την προσπάθεια, οι παίκτες του Νίκι Παπαβασιλείου χρειάζονται τη στήριξη του κόσμου τους, με την ΠΑΕ να κάνει γνωστό με ανακοίνωσή της ότι από αύριο ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει το ωράριο πώλησης των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης. Η προπώλησή τους θα ξεκινήσει την Πέμπτη από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, από τις 10:00 μέχρι και τις 17:00.

Την Παρασκευή θα ισχύσει το ίδιο ωράριο. Το Σάββατο η προπώληση θα γίνεται από το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα από τις 12:00 έως και τις 20:00. Την Κυριακή, το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα θα είναι ανοικτό από τις 10:00 έως και το ημίχρονο της αναμέτρησης, ενώ το εκδοτήριο της οδού Σοφούλη θα είναι ανοικτό από τις 14:00 έως και το ημίχρονο της αναμέτρησης.

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων:
ΘΥΡΑ 2: ΚΑΝΟΝΙΚΟ:10 ευρώ
ΠΑΙΔΙΚΟ (Γεννηθέντες από το 2005 κι έπειτα) : 5 ευρώ
ΘΥΡΕΣ 4 ΚΑΙ 7: ΚΑΝΟΝΙΚΟ 15 ευρώ
ΠΑΙΔΙΚΟ: 10 ευρώ
ΘΥΡΑ 5,6 τμήμα Α&Γ: ΚΑΝΟΝΙΚΟ 25 ευρώ
ΠΑΙΔΙΚΟ: 15 ευρώ

*Τα παιδιά μέχρι 7 ετών εισέρχονται δωρεάν στο στάδιο. Από 7 έως 14 ετών (Γεν. από 2005 κι ύστερα) είναι υποχρεωτική η έκδοση παιδικού εισιτηρίου.

** Όλοι οι ενεργοί αθλητές του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ. έχουν δικαίωμα δωρεάν εισόδου στην θύρα 2 του σταδίου μας».

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook