Σενάρια για ενδιαφέρον Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ για Ιωάννου

Ο Γιάννης Κωστή είναι κι επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού με τους ερυθρόλευκους να ανακοινώνουν τη συμφωνία, όμως στην Κύπρο κάνουν λόγο για ακόμα έναν παίκτης που έχει βάλει στο μάτι η ελληνική ομάδα. Ο λόγος για τον Μιχάλη Ιωάννου που όπως αναφέρουν στην Μεγαλόνησο απασχολεί τόσο τον Ολυμπιακό αλλά και τον ΠΑΟΚ. Ο Ιωάννου είναι […]

Ο Γιάννης Κωστή είναι κι επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού με τους ερυθρόλευκους να ανακοινώνουν τη συμφωνία, όμως στην Κύπρο κάνουν λόγο για ακόμα έναν παίκτης που έχει βάλει στο μάτι η ελληνική ομάδα.

Ο λόγος για τον Μιχάλη Ιωάννου που όπως αναφέρουν στην Μεγαλόνησο απασχολεί τόσο τον Ολυμπιακό αλλά και τον ΠΑΟΚ. Ο Ιωάννου είναι ένας ποδοσφαιριστής που παίζει σε παρόμοια θέση με τον Γιάννη Κωστή και ανήκει στην Ανόρθωση.

Αξίζει να σημειωθεί πως θεωρείται ένα από τα επόμενα ταλέντα του κυπριακού ποδοσφαίρου και ήδη έχει αρχίσει να κάνει τις πρώτες επίσημες εμφανίσεις στην εθνική Κύπρου.

Ωστόσο φέτος δεν έχει καταφέρει να παίξει σε κάποιο ματς της Ανόρθωσης, με την οποία έχει ήδη 16 συμμετοχές στο ενεργητικό του.

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ φέρονται να ασχολούνται με την περίπτωση του 19χρονου μέσο, με τα ΜΜΕ στην Κύπρο να επιμένουν για τα συγκεκριμένα σενάρια.

© Πηγή: to10.gr