Ελλάδα – Βοσνία: Κόσμος και κοσμάκης στα επίσημα του ΟΑΚΑ (pics)

Η απογοητευτική πορεία της Εθνικής ομάδας στα προκριματικά του Euro «κράτησε» τον κόσμο μακριά από το ΟΑΚΑ οι κερκίδες του οποίου είναι απελπιστικά άδειες. Ελπίδες πρόκρισης φυσικά δεν υπάρχουν ούτε μαθηματικά, το θέαμα που προσφέρει η ομάδα κακό με τους φιλάθλους να γυρίζουν την πλάτη στην ομάδα του Τζον Φαν’ τ Σιπ που φυσικά είναι […]

Η απογοητευτική πορεία της Εθνικής ομάδας στα προκριματικά του Euro «κράτησε» τον κόσμο μακριά από το ΟΑΚΑ οι κερκίδες του οποίου είναι απελπιστικά άδειες.

Ελπίδες πρόκρισης φυσικά δεν υπάρχουν ούτε μαθηματικά, το θέαμα που προσφέρει η ομάδα κακό με τους φιλάθλους να γυρίζουν την πλάτη στην ομάδα του Τζον Φαν’ τ Σιπ που φυσικά είναι δημιούργημα του Βαγγέλη Γραμμένου.

Στα επίσημα ωστόσο βρίσκεται αρκετός κόσμος με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη να δίνει το «παρών». Το ίδιο και ο πρόεδρος της Super League, Μηνάς Λυσάνδρου, ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Βαγγέλης Ασλανίδης, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αλλά και πολλοί ποδοσφαιριστές όπως ο Φορτούνης, ο Μπάρκας, ο Τσιντώτας αλλά και ο προπονητής της ΑΕΚ, Νίκος Κωστένογλου αλλά και του Παναθηναϊκού, ο Γιώργος Δώνης.

© Πηγή: to10.gr