ΠΑΟΚ: Διευκρινήσεις για τα επαγγελματικά πακέτα του PAOK TV

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή της εξήγησε τί ισχύει με τα επαγγελματικά πακέτα του PAOK TV ενημερώνοντας ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα να προβάλλουν οι καταστηματάρχες τα παιχνίδια με pay per view ή με απλή συνδρομή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει πως οι χώροι εστίασης και δημόσιας προβολής (καφετέριες, εστιατόρια, ταβέρνες, ξενοδοχεία, πρακτορεία τυχερών παιχνιδιών) πρέπει να αγοράσουν το ετήσιο πακέτο και δεν έχουν τη δυνατότητα να προβάλλουν τα παιχνίδια με pay per view ή με απλή συνδρομή.

Το κόστος του επαγγελματικού πακέτου ανέρχεται στα 200 ευρώ και περιλαμβάνει όλους τους εντός έδρας αγώνες της Super League 2019-20, κανονικής διάρκειας και Play Offs.

Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει ο ιδιοκτήτης είναι η εξής:

1) Επικοινωνείτε με το 2310954099 ή το [email protected]

2) Πραγματοποιείτε την πληρωμή μέσω μεταφοράς σε τραπεζικό λογαριασμό.

3) Στέλνετε τα στοιχεία σας μέσω email με την επωνυμία του μαγαζιού, την πόλη και την διεύθυνση που βρίσκεται ώστε να μπείτε στη λίστα με τα συμβεβλημένα καφέ με το PAOK TV.

4) Δηλώνετε πόσες συσκευές έχει η επιχείρησή σας (Μέχρι πέντε ένας λογαριασμός, από πέντε και πάνω θα χρειαστεί και δεύτερος, άρα και δεύτερη πληρωμή)

5) Το τεχνικό τμήμα του PAOK TV ξεκλειδώνει τον λογαριασμό σας και είστε έτοιμοι!

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει καταγράψει ήδη αρκετούς παραβάτες κι έχει στείλει σχετικά εξώδικα, προκειμένου οι ιδιοκτήτες χώρων δημόσιας προβολής να αγοράσουν το επαγγλαμτικό πακέτο.

Αν διαπιστωθεί και δεύτερη παράβαση από κάποια επιχείρηση, η εταιρία θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες προκειμένου να διαφυλάξει τα δικαιώματά της.

 

© Πηγή: to10.gr