ΠΑΕ Ξάνθη: «Ποιο είναι το δικό σας αφεντικό αυτή την εποχή, κ. Καρυπίδη;»

Το μπαράζ ανακοινώσεων ανάμεσα σε Ξάνθη και Άρη συνεχίζεται με αφορμή το γεγονός ότι η ακριτική ομάδα δεν δίνει εισιτήρια στους κίτρινους για το μεταξύ τους παιχνίδι. Μετά λοιπόν την πρώτη ανακοίνωση της Ξάνθης που εξηγεί τους λόγους που δεν δίνει εισιτήρια, αλλά και την απάντηση της ΠΑΕ Άρης σχετικά με το τι συνέβη στο […]

Το μπαράζ ανακοινώσεων ανάμεσα σε Ξάνθη και Άρη συνεχίζεται με αφορμή το γεγονός ότι η ακριτική ομάδα δεν δίνει εισιτήρια στους κίτρινους για το μεταξύ τους παιχνίδι.

Μετά λοιπόν την πρώτη ανακοίνωση της Ξάνθης που εξηγεί τους λόγους που δεν δίνει εισιτήρια, αλλά και την απάντηση της ΠΑΕ Άρης σχετικά με το τι συνέβη στο περσινό παιχνίδι, η ακριτική ομάδα απάντησε στις κατηγορίες του Άρη, αφήνοντας μάλιστα αιχμές κατά του Θόδωρου Καρυπίδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ξάνθης:

«Δεν έχουμε να απαντήσουμε τίποτα πέραν των όσων αναφέρουμε στην ανακοίνωσή μας στην ΠΑΕ Άρης (Σωματείο στο οποίο έχουμε και σεβασμό και εκτίμηση για την ιστορία που έχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο) ΑΛΛΑ που εκπροσωπείται από τον κ. Καρυπίδη. Σας επιστρέφουμε λοιπόν την ερώτηση κ. Καρυπίδη με τα περίφημα «KARIPIDIS PΑLLETS» που ασχολείστε, ποιο είναι το δικό σας μεγάλο αφεντικό αυτή την εποχή.

Γιατί απ’ όσο γνωρίζουμε, είστε με τις εποχές και τα φεγγάρια.

Όλα αυτά με εκτίμηση και σεβασμό προς όλο αυτό που λέγεται Άρης.

Π.Α.Ε. ΞΑΝΘΗ Α.Ο.».

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook