«Χτυπάει» την πόρτα της εθνικής Πολωνίας ο Σφιντέρσκι

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι διανύει αναμφίβολα μια εκπληκτική σεζόν με τα χρώματα του ΠΑΟΚ και είναι έτοιμος να κερδίσει ακόμα και την κλήση του στην εθνική Πολωνίας. Ο επιθετικός του Δικεφάλου του βορρά έχει πετύχει 5 γκολ ήδη τη φετινή σεζόν και γενικότερα οι εμφανίσεις του δεν περνούν απαρατήρητες στην Πολωνία και στον ομοσπονδιακό τεχνικό, Γέρζι […]

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι διανύει αναμφίβολα μια εκπληκτική σεζόν με τα χρώματα του ΠΑΟΚ και είναι έτοιμος να κερδίσει ακόμα και την κλήση του στην εθνική Πολωνίας.

Ο επιθετικός του Δικεφάλου του βορρά έχει πετύχει 5 γκολ ήδη τη φετινή σεζόν και γενικότερα οι εμφανίσεις του δεν περνούν απαρατήρητες στην Πολωνία και στον ομοσπονδιακό τεχνικό, Γέρζι Μπρέτσεκ.

Ο Σφιντέρσκι έχει δώσει πολύτιμες λύσεις στον ΠΑΟΚ και κυρίως βαθμούς με τα γκολ του και φέρεται να βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στην κλήση του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Το γεγονός μάλιστα ότι η Πολωνία εξασφάλισε την παρουσία της στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος αυξάνει ακόμα περισσότερο τις πιθανότητες ο Σφιντέρσκι να κληθεί, αφού μοιάζει δεδομένο ότι ο Μπρέτσεκ θα θέλει να δώσει ανάσες στα «βαριά» χαρτιά του (Λεβαντόφσκι), αλλά και να δώσει ευκαιρίες και σε άλλους παίκτες.

Ο Σφιντέρσκι είναι ένας από αυτούς, ο Μπρέτσεκ τον παρακολουθεί και δεν αποκλείεται να βρίσκεται σε μια από τις επόμενες κλήσεις της Πολωνίας. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σφιντέρσκι είναι διεθνής με όλες τις «μικρές» της Πολωνίας.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook