Άφησε την… μπηχτή του ο Πρόεδρος των Ισπανικής Επιτροπής Διαιτησίας

Παρουσίασε τις νέες εγκαταστάσεις VAR της χώρας και αναφέρθηκε στο σκηνικό που παρατηρήθηκε στην Ελλάδα με ντελίβερι φαγητού πριν το Λαμία – Παναθηναϊκός.

Ο Πρόεδρος των ισπανικής επιτροπής διαιτησίας, Βελάσκο Καρμπάγιο, παρουσίασε τις νέες εγκαταστάσεις VAR της χώρας και άφησε την μπηχτή του με ατάκα για το σκηνικό που παρατηρήθηκε στην Ελλάδα με ντελίβερι φαγητού πριν το Λαμία – Παναθηναϊκός.

Πριν από την έναρξη του Λαμία – Παναθηναϊκός για την πρεμιέρα της Super League 1, η ΕΡΤ έκανε σύνδεση με το βανάκι του VAR όπου φαίνεται να μπαίνει ένας κύριος και να αφήνει μία παραγγελία φαγητού!

Το video έγινε viral σε όλον τον κόσμο και αντικείμενο σχολιασμού την Τετάρτη (11/9) στην παρουσίαση των νέων εγκαταστάσεων του VAR στη χώρα της Ιβηρικής. Την παρουσίαση έκανε ο 48χρονος Ισπανός πρώην διεθνής διαιτητής, Βελάσκο Καρμπάγιο, ο οποίος είναι πλέον πρόεδρος των ισπανικής επιτροπής διαιτησίας.

Άφησε με χαρακτηριστική ατάκα μπηχτή για τα όσα συνέβησαν στην Ελλάδα πριν την έναρξη του πρώτου χρονικά ματς της πρώτης κατηγορίας του ελληνικού πρωταθλήματος στο ΔΑΚ Λαμίας.

“Σας παρουσιάζουμε με υπερηφάνεια τις εγκαταστάσεις μας. Είναι το καλύτερο VAR του κόσμου, μόνο το NBA μας ξεπερνά. Στις εγκαταστάσεις δεν έχει πρόσβαση κανείς. Δεν περνάνε εδώ ούτε κινητά, ούτε φαγητά και ποτά όπως έγινε στην Ελλάδα”, υποστήριξε ο Καρμπάγιο όπως καταγράφουν τα ΜΜΕ τις Ισπανίας.

Η ανάδοχος εταιρία του VAR στην Ελλάδα λίγες ημέρες μετά το σάλο που προκάλεσε το συμβάν εξέδωσε ανακοίνωση και έδωσε εξήγησε ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση σχετικά με το ντελίβερι στο βαν.

“Σχετικά με το ζήτημα που προέκυψε πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα στη Λαμία, όπου φαίνεται στην τηλεοπτική μετάδοση να παραδίδεται σακούλα με φαγητό στο Van του Var, θέμα το οποίο πήρε έκταση στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε τα εξής:

Ο Ανάδοχος, κατά τη διάρκεια της πολύωρης εργασίας των τεχνικών του, οι οποίοι προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στα γήπεδα, πέραν των εργασιακών αμοιβών τους, προσφέρει και ένα γεύμα, το οποίο με βάση τον προγραμματισμό λαμβάνει χώρα σε ολιγόλεπτο διάλειμμα περίπου μισή ώρα πριν την έναρξη του κάθε αγώνα και αφού νωρίτερα έχουν εκτελεστεί όλες οι τεχνικές εργασίες προετοιμασίας και έχουν ολοκληρωθεί οι τεχνικές δοκιμές με επιτυχία.

Το πρόσωπο που εμφανίζεται στο πλάνο να ανοίγει την πόρτα του Van και να αφήνει στη γωνία της πόρτας το γεύμα, το οποίο όπως πληροφορηθήκαμε έφτασε με μεγάλη καθυστέρηση και εκτός χρονοδιαγράμματος, δεν είναι ο “ντελιβεράς” όπως αναφέρεται και αναπαράγεται στα ΜΜΕ, αλλά ο διαπιστευμένος συντονιστής όλων των συνεργείων που καλύπτουν τον αγώνα και ο οποίος είχε εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στο Van”, ανέφερε σχετικά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook