Πρόταση της Γουέστ Χαμ στον Ολυμπιακό

Δεν υπάρχει απλά ζεστό ενδιαφέρον της Γουέστ Χαμ για τον αρχηγό του Ολυμπιακού, αλλά έχει κατατεθεί πρόταση στους “ερυθρόλευκους”.

– Live Streaming / Αγώνες σε ζωντανή αναμετάδοση στο Stoiximan.gr

Στα γραφεία του Ολυμπιακού έχει φτάσει προσφορά για τον Φορτούνη, καθόλα αδιάφορη, έστω κι αν δεν καλύπτει στο 100% τα “θέλω” των Πειραιωτών.

Τα χρήματα που φέρονται να έχουν ρίξει στο τραπέζι οι άνθρωποι της ομάδας, στην οποία κουμάντο στις μεταγραφές κάνει ο Μάριο Ουσίγιος, πρώην τεχνικός διευθυντής των “ερυθρόλευκων”, αγγίζουν τα 10.000.000 ευρώ.

Από την πλευρά του Ολυμπιακού αναμένεται απάντηση προς τους Λονδρέζους σε μία περίοδο, μάλιστα, που είναι ανοιχτό το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Φορτούνη. Η υπάρχουσα συμφωνία του 26χρονου μεσοεπιθετικού με τους Πειραιώτες εκπνέει το 2020.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός για τον Φορτούνη είχε και τον περασμένο Αύγουστο, παραμονές της ρεβάνς με τη Μπέρνλι, πρόταση από την τουρκική Φενέρ.

Τα χρήματα που έρχονταν από τη γειτονική χώρα για τον πλέι μέικερ του Ολυμπιακού έφταναν στα 7 εκατομμύρια ευρώ και είχαν απορριφθεί με συνοπτικές διαδικασίες.