Μένει ο Περέιρα, ξένοι διαιτητές και του χρόνου!

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του Βασάλο, ανακοινώθηκε ότι το συμβόλαιο του Μέλο Περέιρα στην ΚΕΔ ανανεώνεται για τη σεζόν 2019-2020. Παραμένουν Χούμπελ, Φούσεκ και Μαρίν, ξένοι διαιτητές και την επόμενη σεζόν.

Παρά το γεγονός ότι ο αρχιδιατητής της ΚΕΔ, Μέλο Περέιρα βρέθηκε στο στόχαστρο έπειτα από τα όσα συνέβησαν με την αλλαγή της διαιτητικής σύνθεσης του τελικού του Κυπέλλου, όπως αποφασίστηκε και ανακοινώθηκε στη συνέντευξη Τύπου του Βασάλο, ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής θα παραμείνει στο πόστο του και την επόμενη σεζόν.

– Stoiximan.gr -Αγώνες με 0% Γκανιότα* κάθε μέρα *Αφορά την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια

Εκτός από τον Περέιρα, κανονικά στα καθήκοντά του διατηρείται και ο συνεργάτης του, Χουάν Αντόνιο Φερνάντεθ Μαρίν, καθώς ανανεώθηκε και το συμβόλαιο του Ισπανού.

Όπως αποφασίστηκε, ξένοι διαιτητές θα διευθύνουν τα μεγάλα και σημαντικά παιχνίδια και την επόμενη σεζόν, έπειτα από το φετινό εγχείρημα, ενώ εκτός από τον Μαρίν, κανονικά στο πόστο τους θα συνεχίσουν τόσο ο Χούμπελ όσο και ο Φούσεκ.

Ο πρώτος έχοντας τον ρόλο του παρατηρητή, ασχολούμενος και με τις εκλογές τη νέα χρονιά, και ο δεύτερος συνεχίζοντας τον ίδιο εποπτικό του ρόλο.

Gazzeta.gr