Προς αποχώρηση ο Περέιρα

Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι και υπάρχουν πολλά παράπονα.

– Stoiximan.gr -Αγώνες με 0% Γκανιότα* κάθε μέρα *Αφορά την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια

Tην εκτίμηση ότι είναι αρκετά δύσκολο να ανανεωθεί η σύμβαση του Βίτορ Μέλο Περέιρα με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και αυτός να παραμείνει επικεφαλής της ΚΕΔ, αναφέρουν  πληροφορίες από Αθηναϊκά Μέσα.

Βάσει αυτών ο Πορτογάλος δεν έχει ικανοποιήσει τους υπεύθυνους με τη δουλειά του στην ΚΕΔ και υπάρχουν παράπονα για τη συμπεριφορά του σε συγκεκριμένα ζητήματα, την στιγμή που η συνεργασία του με τον άμεσο συνεργάτη του και αναπληρωτή πρόεδρο Χουάν Αντόνιο Φερνάντεζ Μαρίν δεν είναι καλή.

Ειδικά μετά τα όσα συνέβησαν στον τελικό του Κυπέλλου, σχετικά με την αλλαγή ρόλων των διαιτητών και της μη ενημέρωσης αυτών, όλα τα παραπάνω έχουν κλιμακωθεί κάνοντας ακόμη περισσότερα τα παράπονα των ανθρώπων που βρίσκονται σε ακόμη υψηλότερα πόστα από τον Πορτογάλο.

Ως γνωστόν, κάτι που έχει γραφεί και σήμερα στον Τύπο, το συμβόλαιο που έχει ο Περέιρα με την ΕΠΟ διανύει τους τελευταίους μήνες ισχύς του καθώς λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Πηγή: sport-fm.gr