Τέλος ο Μανίκας από τον Πανιώνιο

Παρελθόν αποτελεί από τον Πανιώνιο ο Αντώνης Μανίκας, ο οποίος υπηρέτησε τους «κυανέρυθρους» επί σειρά ετών. 

Έπειτα από πολυετή παρουσία στον σύλλογο, ο Αντώνης Μανίκας αποχωρεί από τον Πανιώνιο.

Ο μέχρι πρότινος επικεφαλής στο τμήμα σκάουτινγκ των «κυανέρυθρων» αποχαιρέτησε με δήλωσή του τον σύλλογο της Νέας Σμύρνης, τονίζοντας ότι ο συγκεκριμένος κύκλος έκλεισε για τον ίδιο.

«Με συγκίνηση, αλλά και ικανοποίηση για το γεγονός ότι έβαλα κι εγώ ένα μικρό λιθαράκι για την πρόοδο του Πανιωνίου τα τελευταία οκτώ χρόνια, ανακοινώνω την ολοκλήρωση της θητείας μου στον σύλλογο», αναφέρει μεταξύ άλλων και σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζεται να αναλάβει τεχνικός διευθυντής στον Απόλλωνα Σμύρνης.

«Με συγκίνηση, αλλά και ικανοποίηση για το γεγονός ότι έβαλα κι εγώ ένα μικρό λιθαράκι για την πρόοδο του Πανιωνίου τα τελευταία οκτώ χρόνια, ανακοινώνω την ολοκλήρωση της θητείας μου στον σύλλογο.

Ήταν μία περίοδος γεμάτη δυσκολίες, μια και το 2011, οπότε και μου ζητήθηκε να επιστρέψω στον σύλλογο που υπηρέτησα από μικρό παιδί ως ποδοσφαιριστής, ο Πανιώνιος αντιμετώπιζε το φάσμα της διάλυσης. Ωστόσο, χάρη στη σκληρή δουλειά, την ομοψυχία και την αγάπη για την ιδέα που πρεσβεύει, καταφέραμε όλοι μαζί να νικήσουμε τα οικονομικά προβλήματα και να βοηθήσουμε τον Ιστορικό να κερδίσει την επιστροφή του στην Ευρώπη και να τερματίζει κάθε χρόνο στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Νιώθω, λοιπόν, ότι ο κύκλος έκλεισε και για μένα. Έχοντας παραδώσει και φέτος στη διοίκηση τις προτάσεις μου για την απόκτηση νέων ποδοσφαιριστών, οι περισσότεροι εκ των οποίων έχουν ήδη υπογράψει συμβόλαια με τον Πανιώνιο και σύντομα θα ανακοινωθούν, νιώθω ότι επιτέλεσα στο έπακρο το καθήκον μου μέχρι την τελευταία ημέρα.

Ευχαριστώ τους διοικούντες, τους αθλητές, τους προπονητές, τους υπαλλήλους και ιδιαίτερα τους φιλάθλους του Πανιωνίου για τη σχέση εκτίμησης που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια. Εις το επανιδείν.

Αντώνης Μανίκας».

Sporfm.gr