Σούπερ Λιγκ: Καμία απόφαση για την αναδιάρθρωση!

Η διοργανώτρια αρχή συνεδρίασε και αποφάσισε, ομόφωνα, να συναντηθεί με τον Υφυπουργό για το θέμα της μείωσης των ομάδων.

Σε αδιέξοδο οδηγήθηκε η συνεδρίαση της Σούπερ Λιγκ που είχε ως βασικό θέμα συζήτησης την περίφημη αναδιάρθρωση. Απόφαση δεν πάρθηκε μετά την πολύωρη συνεδρίαση και όλες οι ομάδες αποφάσισαν να γίνει ραντεβού με τον Γιώργο Βασιλειάδη προκειμένου να συζητηθεί το αν θα γίνει η όχι.

“Πόρτα” από τον Βασιλειάδη

Από το περιβάλλον του υφυπουργού αθλητισμού τονίζεται πως δεν υπάρχει λόγος να υπάρξει καμία συνάντηση για το ζήτημα της αναδιάρθρωσης, καθώς όποια απόφαση έχει παρθεί, βρίσκεται στις προκηρύξεις και ως εκ τούτου δεν είναι προϊόν διαπραγμάτευσης.

Μάλιστα, τονίζουν ακόμα πως περιμένουν απλά την επιστολή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ώστε να μπορέσει ο υφυπουργός να προχωρήσει και στη νομοθέτηση για τη δημιουργία της νέας κατηγορίας, της Super League 2.

Επειδή βέβαια στην ανακοίνωση μετά το Δ.Σ. της Λίγκας αναφέρεται πως ζητούν συνάντηση για ζητήματα που άπτονται του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, ο υφυπουργός δεν είναι αντίθετος να συνομιλήσει μαζί τους για οτιδήποτε άλλο, όχι όμως για την αναδιάρθρωση, καθώς όλα είναι αποφασισμένα και όχι προς διαπραγμάτευση.