Την επιστροφή του προανήγγειλε ο Τσιγκρίνσκι

Mετά την διακοπή θα είναι πανέτοιμος να τεθεί και πάλι στην διάθεση του Ουζουνίδη.

Aυτό το διάστημα της διακοπής λόγω των Eθνικών ομάδων, στην ΑΕΚ θα αξιοποιηθεί όχι μόνο για να πάρουν ανάσες οι ποδοσφαιριστές, αλλά για να προστεθούν και επί πλέον επιλογές για τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Όπως για παράδειγμα ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Ο Ουκρανός στόπερ ήδη εδώ και περισσότερο από μια εβδομάδα, έχει επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης.

Και όπως προανήγγειλε ο Τσιγκρίνσκι, μιλώντας στο “ua.tribuna”, μετά την διακοπή θα είναι πανέτοιμος να τεθεί και πάλι στην διάθεση του Ουζουνίδη.

“Γυμνάζομαι ήδη κανονικά, χωρίς περιορισμούς, μετά τη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες επιστρέφω κανονικά. Έχουμε μια πολύ σοβαρή ομάδα αλλά το πιο ενδιαφέρον είναι αυτό: Η ΑΕΚ ως κλαμπ αναπτύσσεται και η είσοδος μας στους ομίλους του Champions League είναι ήδη μεγάλη επιτυχία. Για εμάς το Champions League είναι μια ευκαιρία να αξιολογήσουμε το επίπεδο της ομάδας μας, να δούμε που βρισκόμαστε.

Ο δρόμος προς τους ομίλους ήταν πολύ δύσκολος για την ΑΕΚ. Η ομάδα πριν 4 χρόνια έπαιζε στη Β’ κατηγορία και τώρα θα παίξει στο Champions League. Νομίζω το κίνητρο μας είναι απλά… τρελό!

Όσον αφορά στο πρωτάθλημα, οι στόχοι μας δεν αλλάζουν. Πέρυσι ήταν φανταστικά χρονιά, επιστρέψαμε στα πρωταθλήματα μετά από 24 χρόνια. Φυσικά θα θέλαμε να επαναλάβουμε αυτήν την επιτυχία αν και είναι σαφές ότι τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο ΠΑΟΚ έχουν φιλοδοξίες ίδιες με τις δικές μας”.