Την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο σκέφτεται μόνο ο Βίτορ Περέιρα

Και δεν αναφέρθηκε στο ντέρμπι της Κυριακής (8/2) στην Τούμπα.

Την αναμέτρηση της Τετάρτης (4/2) κόντρα στον Ατρόμητο σκέφτεται μόνο ο Βίτορ Περέιρα, ο οποίος σε δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Σα Πίντο και δεν αναφέρθηκε στο ντέρμπι της Κυριακής (8/2) στην Τούμπα.

Αφού πρώτα δήλωσε ότι στο μυαλό του υπάρχει μόνο ο Ατρόμητος, ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε στην κάμερα της NOVA:

“Καταρχήν, γνωρίζω πολύ καλά τον προπονητή του Ατρόμητου, τον Σα Πίντο. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής με υψηλή ποιότητα στα παιχνίδια των ομάδων του. Ήταν προπονητής μίας πολύ μεγάλης ομάδας στην Πορτογαλία, της Σπόρτινγκ.

Έχουμε βρεθεί κατά το παρελθόν αντιμέτωποι. Είναι ένας προπονητής ο οποίος οργανώνει πολύ καλά τις ομάδες στις οποίες βρίσκεται.

Ο Ατρόμητος έχει πολύ καλές μονάδες, όπως είναι ο Ναπολεόνι, ο Παπάζογλου, ο Μπρίτο, ο Ούμπιντες, ο Κατσουράνης που έχει εμπειρία. Είναι παίκτες οι οποίοι μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα. Εμείς, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι στο δικό μας παιχνίδι.

Να έχουμε ισορροπία στο παιχνίδι μας και να είμαστε πολύ προσεκτικοί τις στιγμές που χάνουμε τη μπάλα. Θα πρέπει να προσπαθούμε να την κερδίσουμε ξανά πολύ γρήγορα για να κόψουμε τις αντεπιθέσεις των αντιπάλων μας.

Ο Ατρόμητος αυτό θα προσπαθήσει, να κλέψει τη μπάλα και να κάνει αντεπιθέσεις. Εμείς πρέπει να έχουμε την κατοχή της μπάλας και φυσικά θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις στιγμές που θα κάνουμε επιθέσεις”.