Ο Μέγκερι δήλωσε πως προσπαθεί να απολαύσει τα ματς

Και να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που του δίνεται να παίζει βασικός λόγω τραυματισμού του Ρομπέρτο.

Έγινε βασικός και πάλι στα τελευταία ματς του Ολυμπιακού, λόγω του τραυματισμού του Ρομπέρτο.

Ο Μπάλας Μέγκερι βρίσκεται στη… σκιά του Ισπανού πορτιέρο τις τελευταίες δύο σεζόν και όπως δήλωσε, προσπαθεί να απολαύσει αυτά τα ματς. Αναλυτικά μίλησε:

Για το “μηδέν” παθητικό:

Προσπαθώ να απολαύσω τα αγωνιστικά λεπτά που μου δίνονται. Νομίζω ότι στα τελευταία παιχνίδια έχουμε κάνει εξαιρετική δουλειά στην άμυνα. Δεν είχα πολλά να κάνω, αλλά αυτό δείχνει ότι είμαστε στον σωστό δρόμο και βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα, βδομάδα με τη βδομάδα, παιχνίδι με το παιχνίδι. Συνεχίζουμε με αυτήν την οπτική“.

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ:Πρώτα πρέπει αν σκεφτόμαστε τον Ατρόμητο. Τους ξέρουμε πολύ καλά, είναι μια επικίνδυνη ομάδα. Παίζουμε στην έδρα μας και φυσικά πρέπει να νικήσουμε και στη συνέχεια, με αυτοπεποίθηση θα πάμε στη Τούμπα“.

Για το συμβόλαιο του:Τώρα αγωνίζομαι επειδή ο Ρομπέρτο έχει πρόβλημα. Αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Επαναλαμβάνω ότι προσπαθώ να απολαύσω τα λεπτά που βρίσκομαι στον αγωνιστικό χώρο. Αυτή τη στιγμή δεν είναι το πιο σημαντικό να νοιάζομαι για το συμβόλαιο μου. Έχουμε πολύ πιο σημαντικά πράγματα να ασχοληθούμε. Κάθε τρεις ημέρες έχουμε παιχνίδια και δεν θέλω να σκέφτομαι το μέλλον μου. Είναι μια κουβέντα για άλλη εποχή. Επίσης αυτή τη στιγμή αγωνίζομαι και αυτό έχει σημασία τώρα“.

Για τον κόσμο: “Είναι σπουδαίο, όταν ερχόμαστε από τόσο μακριά από την Αθήνα, να βλέπουμε τους οπαδούς μας να έχουν γεμίσει το γήπεδο. Μας υποστηρίζουν όπου πηγαίνουμε και νομίζω ότι αυτό μας δίνει ένα μεγάλο συν. Επίσης, για το παιχνίδι με τη Βέροια πρέπει να τους πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ, καθώς σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή του αγώνα, όπου είχαμε χάσει τον ρυθμό μας, μας βοήθησαν και τελικά καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη“.