Ο… κανονιέρης των τεσσάρων Νομών της Κρήτης και των πέντε ομάδων

Ο Νίκος Κατσικοκέρης θυμάται στην στήλη SummerVibes στο athleticradio.gr τις πέντε ομάδες της Κρήτης, που έχει “οργώσει” σε κάθε της γήπεδο…

Ο έμπειρος επιθετικός Νίκος Κατσικοκέρης μπορεί να μην γεννήθηκε στην Κρήτη, αλλά στην Αιτωλοακαρνανία (Αμφιλοχία), όμως είναι Κρητικός! 

Αγαπάει το νησί μας, αλλά τον αγαπάει και το νησί μας! Κρητικάρος!

Είναι ένας… γκολτζής, που έχει περάσει από ομάδες και των τεσσάρων Νομών της Κρήτης.

Αρχικά έπαιξε στα Χανιά και τον Πλατανιά, ακολούθησε το Ηράκλειο και ο Εργοτέλης (δύο φορές),  πέρασε από το Ρέθυμνο, παίζοντας σε Ερμή Ζωνιανών και Επισκοπή και πέρυσι πήγε και στο Λασίθι για λογαριασμό του ΟΦΙεράπετρας!

Ζητήσαμε ένα σύντομο σχόλιο του για κάθε μία από τις ομάδες που έπαιξε και διακρίθηκε.

Ο λόγος ανήκει στον Νίκο Κατσικοκέρη, που… μίλησε και εκτός γηπέδου. Εκεί “μιλάει” με… γκολ:

“Η ομάδα που με έκανε γνωστό στην Α΄Εθνική. Μετά έκανα μια μεγάλη μεταγραφή στην ΑΕΚ . Όταν ξαναγύρισα πήρα ένα Πρωτάθλημα “
2015-2016: Ερμής Ζωνιανών (Σε 25 αναμετρήσεις πέτυχε 16 γκολ κι αναδείχθηκε κορυφαίος σκόρερ του ομίλου στην Γ Εθνική)
“Είχα μια όμορφη χρονιά στα Ζωνιανά. Μεγάλη επιτυχία η πορεία της ομάδας”.
2018-2019: Επισκοπή Ρεθύμνου (Με τη φανέλα της Ρεθυμνιώτικης ομάδας αγωνίστηκε 24 φορές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κι αναδείχθηκε 1ος σκόρερ του Ομίλου με 14 τέρματα).
“Ήταν κάτι το διαφορετικό σε πολλούς τομείς αυτή η ομάδα. Είχαμε μια πετυχημένη χρόνια διεκδικώντας το Πρωτάθλημα μέχρι το τέλος”. 

2019-20 : Ο.Φ. Ιεράπετρας (Football League) (H oμάδα της Ιεράπετρας τερμάτισε 4η φορά καίτοι νεοφώτιστη με στυλοβάτη στην επίθεση τον έμπειρο στράϊκερ, που πέτυχε καθοριστικά τέρματα)

“Ήταν πρόκληση για μένα η πορεία της ομάδας σε έναν τόσο δύσκολο Πρωτάθλημα. Αποκορύφωμα η τελική βαθμολογική θέση μας (4η) που μπορεί να δώσει την άνοδο στην ομάδα, μέσω Αναδιάρθρωσης”!

Τελικά τι σημαίνει η Κρήτη για τον Νίκο Κατσικοκέρη; 
“Η Κρήτη για μένα σημαίνει πάρα πολλά. Είναι το μέρος, όπου έκανα τα καλύτερα ποδοσφαιρικά μου όνειρα. Επίσης γνώρισα την γυναίκα μου και έχουμε την οικογένεια μας!  Η ζωή μου όλη βρίσκεται στην Κρήτη”.
Και για το τέλος, το καλύτερο….
Νίκο, ο 6χρονος γιος σου, ο Αρης, θα γίνει γκολτζής, σαν τον πατέρα του?
“Εννοείται! Του αρέσει πολύ το ποδόσφαιρο. Κάθε μέρα πάμε μαζί στο γήπεδο. Περιμένω να δω που θα βρίσκομαι την νέα σεζόν για να τον γράψω σε μία ποδοσφαιρική Ακαδημία. Τώρα βρίσκομαι στο Ηράκλειο”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook