Η Αγγελική Καλογεράκη απαντάει… sferata στις ερωτήσεις μας!

Η αγαπημένη μας Αγγελική Καλογεράκη είναι… “on fire” και εκπέμπει SummerVibes στο athleticradio.gr!

Μας φτάχνει το… κέφι με τις τραγουδάρες της καθημερινά (Δευτέρα – Παρασκευή) στον Sfera 98.7 από τις 13.00 έως τις 15.00.

Φιλοξενείται συχνά και στον Αthletic Radio 104,2 στην εκπομπή “Derby” με τους Μανώλη Θέμελη και Kώστα Παπαδόπουλο, όπου κάνει… γκαραντί στοιχηματικές προβλέψεις!

Η αγαπημένη μας Αγγελική Καλογεράκη εκπέμπει…”SummerVibes” και στο athleticradio.gr.

Τις θέσαμε “καυτές” ερωτήσεις και ιδού οι… sferates απαντήσεις της:

Ερώτηση 1

Άντε το γλίτωσες φέτος του Euro 2020, λόγω της πανδημίας. Το θεωρείς…  βασανιστήριο κάθε 4 χρόνια να βλέπουμε οι άνδρες Μουντιάλ και Εuro; Δηλαδή κάθε δύο χρόνια και επί έναν μήνα καλοκαιριάτικα, να βλέπουμε κάθε μέρα… μπάλα; Αλήθεια, εσύ, βλέπεις; Ή φυλάζεις την τηλεόραση μαζί με τα χειμωνιάτικα ρούχα;

“Φυσικά και είναι βασανιστήριο! Γιατί δεν είναι μόνο Εuro & Μουντιάλ, είναι και όλοι οι αγώνες που βλέπετε όλο τον υπόλοιπο χρόνο! Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορείτε να κάθεστε τόσες ώρες να βλέπετε μπάλα!

Για μένα είναι τελείως βαρετό και επίσης πρέπει να τσακώνεσαι και για το ποιος θα δει αυτό που θέλει!

Δε λέει, καλοκαιριάτικα! Εγώ όχι, δεν θα δω μπάλα πλέον, εκτός από κάποιες εξαιρέσεις, αν και μικρή έβλεπα αρκετά. Τώρα προτιμώ το μπάσκετ και τους Ολυμπιακούς αγώνες που δυστυχώς πάνε και αυτοί για φέτος”.

 

Ερώτηση 2

Όταν βλέπεις μπάλα κάνεις… γουρουνιές; Τρως πατατάκια, πίτσες κλπ ή τηρείς ευλαβικά την υγιεινή διατροφή;

“Άλλος ένας καλός λόγος να μην βλέπουμε μπάλα! Επειδή το έχετε ταυτίσει με junk food!

Αναγκαζόμαστε λοιπόν να συμμετέχουμε στο φαγητό, άνθρωποι είμαστε και εμείς! Μπορεί να μην μας αρέσει η μπάλα, αλλά στην pizza δε λέμε όχι”!

 

Ερώτηση 3

Είσαι η… γκουρού του στοιχήματος για την εκπομπή “Derby” στον Athletic Radio 104,2. Όταν πιάσεις την… καλή τι θα κάνεις; Δεν πιστεύυω να μας ξεχάσεις;

“Χαχαχα, νέα καριέρα ανοίγεται μπροστά μου! Όταν έρθει εκείνη η ώρα (εύχομαι σύντομα), ανάλογα με το ποσό (ας ευχηθούμε όλοι να είναι μεγάλο), θα κάνω ένα ωραίο ταξίδι (σε covid free μέρος) και θα κάνω δώρο σ εσάς άλλο ένα να δείτε έναν αγώνα που θέλετε έτσι για το καλό”!

(Σ.Σ Ευχαριστούμε Αγγελική, ψυχάρα)

 

Ερώτηση 4

Πως βίωσες το… Lockdown; Πόσες σειρές στο netflix είδες και πόσες συνταγές του Ακη Πετρετζίκη έκανες; Αλήθεια αυτός… προκάλεσε την καραντίνα, όπως λένε οι συνομοσιολόγοι;

“Ξεκάθαρα την δημιούργησε ο Άκης! Πιστεύω δεν υπάρχει σπίτι στην Ελλάδα που δεν έκανε έστω μία συνταγή του.

Εγώ έκανα αρκετές μπορώ να πω. Γενικά μαγείρευα πολύ (να περνάει και η ώρα), είδα πολλές σειρές και περισσότερες ταινίες, έκανα γυμναστική σπίτι, ασχολήθηκα πολύ με τα σκυλιά μου και που και που έστελνα και ένα Νο6 για περπάτημα ή τρέξιμο εκτός σπιτιού. Νομίζω οτι έκαναν οι περισσότεροι”.

 

Ερώτηση 5 (πολλαπλά σκέλη)

GNTM ή Μάστερ Σεφ;

“Δύσκολα διλήμματα!

Gntm μέχρι τα Χριστούγεννα και μετά Μasterchef! Γενικά επειδή φέτος έγινα πιστή τηλεθεάτρια του masterchef, κόλλησα”!

 

Κριστιάνο Ρονάλντο ή Λεονάρντο Ντι Κάπριο;

“Εννοείται Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ποιος Ρονάλντο”;

 

Αthletic Radio 104,2 ή Sfera 98.7 ; (πρόσεξε τι θα απαντήσεις!!)

“Αthletic για αθλητικές διοργανώσεις και sfera για ψυχαγωγία”.

 

Γεμιστά με κιμά ή χωρίς; (Διαχρονικό βασανιστικό ερώτημα)…

“Εννοείται γεμιστά χωρίς κιμά!

(Σ.Σ Μαζί σου! Συμφωνώ και επαυξάνω)

 

Ερώτηση 6

Ξέρω οτι πας γήπεδο και είσαι το… γούρι του ΟΦΗ. Τώρα που δεν επιτρέπονται οι φίλαθλοι στο γήπεδο θα πήγαινες να παρακολουθήσεις ματς από… ταράτσα δίπλα στο γήπεδο “Θ . Βαρδινογιάννης”. Ή θα προτιμούσες την ασφάλεια του “Crown” καφέ;

“Όχι να το παινευτώ. αλλά νομίζω οτι όντως είμαι.

Όοοοχι! Αφού δεν πάμε γήπεδο πάμε “Crown”! Εκεί είναι το στέκι για τους αγώνες μέχρι να μας επιτρέψουν να ξαναπάμε γήπεδο”!

 

Ερώτηση 7

Τι σου έρχεται στο μυαλό, όταν ακους τις λέξεις “Πανελλήνιες εξετάσεις”;

“Ωωω, Θεεέ!!!! Δύσκολη χρονιά! Διάβαζα πολύ, είχα πολύ άγχος και αρκετά νεύρα, γενικά περάσαμε δύσκολα οικογενειακώς. Είχα συγκεκριμένους στόχους και ήμουν πολύ προσηλωμένη σε αυτούς. Τώρα που έχουν περάσει χρόνια, αυτό που έχω να πω είναι οτι, θέλει ψυχραιμία και ηρεμία.

Τίποτα δεν αρχίζει και δεν τελειώνει με τις Πανελλήνιες, γιατί ουσιαστικά από εκεί και μετά, όλα εξαρτώνται από τις επιλογές σου και όχι από την επιτυχία ή την αποτυχία σου”.

 

Και για το τέλος….BONUS!

Άντε, σου επιτρέπω να μου κάνεις και συ μία ερώτηση και θα στην απαντήσω…

“Θα σου βάλω και εγώ διλημμα λοιπόν, Ασημίνα του GNTM ή Τάσος Ξιάρχος;;

Μανώλης Θέμελης: “”Μπουρούχα” ή Τάσαρος εννοείς; Είναι σαν με ρωτάς ΠΑΣΟΚ Ή ΚΙ.ΝΑΛ! “. Μα Τάσαρος φυσικά! Τάσαρος και στο “GNTM” και στο “Just the Two of Us”! Τάσαρος και με… τακούνια και με.. σαγιονάρες!

Και να  ξέρεις, όπως είπε και ο Σταύρος Βαρθαλίτης στον Τελικό του Μαστερ Σεφ: “Ο πράσινος Ηλιος θα ανατείλει ξανά”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook