Προκηρύχθηκαν οι εκλογές του ΣΔΠΗ

Να λοιπόν που πλέον έχουμε και την επίσημη τοποθέτηση της διοίκησης του ΣΔΠΗ, για το πότε θα γίνουν οι εκλογές και οι σχετικές αρχαιρεσίες.

Πάμε για τη Δευτέρα 27 του μήνα αρχικά. Σε περίπτωση μη απαιτούμενης αριθμητικής απαρτίας, η όλη διαδικασία θα επαναληφθεί δυο μέρες αργότερα. Τη Τετάρτη δηλαδή 29 Μαΐου. Παρατηρούμε πως όλα παίρνουν το δρόμο τους, με διαφάνεια πλήρης. Περίπου δυο εβδομάδες πριν και ορίζονται οι εκλογές των διαιτητών. Υπήρξε η σχετική ανακοίνωση άλλωστε.

Καλούνται λοιπόν άπαντες οι ρέφερι μας, να βρεθούν ταμειακός εντάξει. Και για να γίνει αυτό, θα πρέπει να περάσουν από τον Σύνδεσμο και να εξοφλήσουν τυχών οικονομικές εκκρεμότητες τους.

Για αυτό το λόγο, όπως αναγράφεται στην ανακοίνωση, τα γραφεία του ΣΔΠΗ θα είναι ανοικτά σε μια σειρά ημερομηνιών και ωρών, για να έχουν άπαντες την ευχέρεια να περάσουν, χωρίς καμία πίεση.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε και την ανακοίνωση που έχει εκδώσει από χθες το ΔΣ του ΣΔΠΗ…

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Σ.Δ.Π.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Ηράκλειο 15-5-201

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΔΠΗ με την 44/15-5-2019 απόφαση του, θέμα 1 καλεί όλα τα μέλη του Διαιτητές εν ενεργεία και μη σε Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, σύμφωνα με το καταστατικό του Συνδέσμου.
Η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 27-5-2019 ώρα 19.00 στα γραφεία του Συνδέσμου μας στην οδό Πηνειού 6 και με θέματα ημερήσιας διάταξης:
1) Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης.
2) Διοικητικός απολογισμός ΔΣ
3) Οικονομικός απολογισμός ΔΣ
4) Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής και Έγκριση Διοικητικού και Οικονομικού απολογισμού.
5) Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής.
6) Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη 7μελούς Διοικητικού Συμβουλίου και 3μελούς Εξελεγκτικής Επιτροπής
Η Συνέλευση είναι σε απαρτία αν παρευρίσκονται σε αυτήν το μισό συν ένα των ταμειακά εντάξει μελών.
Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γ.Σ. θα επαναληφθεί την Τετάρτη 29-5-2019 ώρα 19.00 ανεξάρτητα από τον αριθμό των παρόντων μελών στον ίδιο χώρο και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης.
Η κατάθεση των συνδυασμών η των μεμονωμένων υποψηφιοτήτων αν χρειαστεί και η ταμειακή τακτοποίηση μελών θα γίνει σύμφωνα με το άρθρο 11 του καταστατικού.
Ο Σύνδεσμος θα είναι ανοιχτός το Σάββατο 18/5 την Τετάρτη 22/5 την Πέμπτη 23/5 και την Παρασκευή 24/5 από 18.00 έως 19.00. Εναλλακτικά και για όποιον έχει πρόβλημα μπορεί να επικοινωνήσει με τον γραμματέα η τον ταμία και να κλείσει ραντεβού.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook