Οι αξιολογήσεις και τα σενάρια αποχωρήσεων

Γνωρίζουμε πως ο μήνας Φεβρουάριος είναι μήνας αξιολογήσεων και λίστες ονομάτων στους σχετικούς πίνακες!

Γνωρίζουμε πως ο μήνας Φεβρουάριος είναι μήνας αξιολογήσεων και λίστες ονομάτων στους σχετικούς πίνακες!

Εμείς εδώ στο Ηράκλειο δόξα το Θεό έχουμε αρκετούς διαιτητές μας να… περιμένουν με αγωνία τις εξελίξεις. Έχω συνομιλήσει με αρκετούς αξιολογημένους, τα μηνύματα που έχω πάρει είναι ότι σε περίπτωση που κάτι δε πάει καλά με τις αξιολογήσεις, είναι αποφασισμένοι να αποχωρήσουν εντελώς από το χώρο!

Υπάρχει μια καλή φουρνιά διαιτητών, που εδώ και κάμποσα χρόνια έχουν… κολλήσει στις κατηγορίες, και δυστυχώς ο κίνδυνος είναι ορατός πλέον. Παράλληλα να σας επισημάνω ότι τα πρωταθλήματα μας μπαίνουν στη τελική τους ευθεία. Και ιδιαίτερα της Α1 κατηγορίας, τα παιχνίδια όλα πλέον θα είναι… μόνο ντέρμπι! Το φαντάζεστε μια στιγμή να υπάρξει μικρός αριθμός έμπειρων διαιτητών για να ορίζονται στις δύσκολες αποστολές;

Γιατί εννοείτε πως σε αριθμό, έχουμε πάρα πολλούς ρέφερι. Όμως οι έμπειροι δεν είναι και τόσοι πολλοί. Εύχομαι λοιπόν να πάνε όλα καλά. Και όλοι οι ρέφερι να μη χρειαστεί να κάνουν πράξη τις σκέψεις τους. Αφήστε που άκουσα ακόμα πως ενδέχεται να υπάρξουν αποχωρήσεις πριν ακόμα πάνε στα τεστ κάποιοι ρέφερι, δηλαδή να μη συμμετάσχουν καθόλου!

Για τόσο προβληματισμό και απογοήτευση μιλάμε!  Πρέπει όμως νομίζω και από εδώ το Ηράκλειο, όλες… οι δυνάμεις να παλέψουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα… στις αξιολογήσεις!