Κους κους από την Kρητική διαιτησία

Δυο διαιτητές μας έγιναν πρόσφατα μπαμπάδες!

Δυο διαιτητές μας έγιναν πρόσφατα μπαμπάδες!

Η σύζυγος του Γιαλαμά έφερε στη ζωή το δεύτερο τους γιο, ενώ η σύζυγος του Γρηγοράκη γέννησε το πρώτο τους παιδάκι που είναι κοριτσάκι. Παιδιά να σας ζήσουν!

Φαίνεται πως ο Βασίλης Κοκκινάκης ”ζήλεψε” τη δόξα του Τάσου Μαστορίδη όσον αναφορά στην καλλιτεχνική…φλέβα. Έτσι και ο Κοκκινάκης μπήκε στο χώρο του θεάτρου. Συμμετέχει για πρώτη φορά σε θεατρική παράσταση. Με το σύλλογο εργαζομένων δήμου Ηρακλείου εδώ και λίγες ημέρες παρουσιάζουν την ”αυλή των θαυμάτων” στο θεατρικό σταθμό δίπλα στα ΚΤΕΛ στο λιμάνι Ηρακλείου.  Άντε και στο…Χόλιγουντ Βασίλη!

Θα κάνω μια πρόβλεψη και θα δούμε αν…επικυρωθεί τώρα το καλοκαίρι! Η Κρήτη στη Σούπερ λίγκα της νέας περιόδου θα έχει και τρίτο πρόσωπο μετά τους Βοσκάκη και Κουκουλάκη. Τώρα θα είναι ρέφερι ή βοηθός θα το δούμε αργότερα.

Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι ημερομηνίες των καλοκαιρινών αγωνιστικών τεστ που θα γίνουν στην Αθήνα. Σε γενικές γραμμές θα αρχίσουν τον Ιούνιο και θα ολοκληρωθούν τον Ιούλιο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορηθούν περισσότερα είτε από το σάιτ της ΕΠΟ (WWW.EPO.GR) είτε από το σάιτ του Συνδέσμου (WWW.SDPI.GR)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook