Δεδομένη πλέον η αλλαγή σελίδας στην ΠΑΕ Πλατανιάς

Για οριστική συμφωνία κάνουν λόγο οι πληροφορίες για τη μεταβίβαση της ΠΑΕ Πλατανιάς. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένονται οι σχετικές ανακοινώσεις.

Η συμφωνία ανάμεσα στους επενδυτές, που είναι τρεις στον αριθμό και τον Μανώλη Μαθιουλάκη μπορεί να θεωρείται δεδομένη και απομένει να επισφραγιστεί μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα δοθεί επίσημη συνέντευξη Τύπου όπου και θα παρουσιαστεί το νέο πρότζεκτ που θα “τρέξει” για τον Πλατανιά για τα επόμενα χρόνια.

Επιβεβαιώνεται ότι το γραφείο του κ. Βελαλόπουλου ανέλαβε τις συζητήσεις μεταξύ του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ και των ενδιαφερομένων αγοραστών. Ειδικότερα, πρόκειται για τρεις επενδυτές, που θ’ αναλάβουν να “τρέξουν” την ομάδα του Πλατανιά και για λογαριασμό των οποίων έκανε τις σχετικές συζητήσεις ο κ. Βελαλόπουλος ο οποίος βρέθηκε στα Χανιά μ’ έναν ακόμη συνεργάτη του. Ειδικότερα, τα δύο αυτά άτομα κατέφθασαν στα Χανιά την Πέμπτη και αναχώρησαν την Παρασκευή το βράδυ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κανείς εκ των τριών αγοραστών δεν είναι Χανιώτης. Η απόφαση για την ενασχόλησή τους με την ομάδα του Πλατανιά αφορά το γεγονός ότι βλέπουν προοπτική και γι’ αυτό αποφασίζουν να επενδύσουν.

Επιβεβαιώνεται επίσης η είδηση που μετέδωσε το athlitiko για αγορά έναντι αντιτίμου. Θα δοθούν στον κ. Μαθιουλάκη 350.000 ευρώ που θα καλύψουν υποχρεώσεις της ΠΑΕ.

Σε ό,τι αφορά τους τρεις επενδυτές, τα ονόματά τους δεν έχουν γίνει γνωστά, αλλά θα ανακοινωθούν εντός της άλλης εβδομάδας, ενδεχομένως στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου.

Πηγή: athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook