Δύσκολο έργο έχει ο Πλατανιάς

Την υπέρβαση καλείται να κάνει σήμερα (15.00) ο Πλατανιάς στην Τρίπολη και να ανατρέψει το 0-1 του πρώτου ματς στα Περβόλια.

Ολοκληρώθηκε με προπόνηση την Τρίτη στο βοηθητικό γήπεδο του Αστέρα η προετοιμασία της Χανιώτικης ομάδας μας για την σημερινή αναμέτρηση του Κυπέλλου.

Στο πρόγραμμα δόθηκε έμφαση στην ενεργοποίηση και στην επιθετική τακτική. Ο τεχνικός του Πλατανιά, Γιάννης Τάτσης δεν μπορεί να υπολογίζει ενόψει του αγώνα στον Ρουσσάκη, που αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από τον αγώνα με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί με την επιστροφή της αποστολής στα Χανιά.

Εντωμεταξύ, οι αρχικοί φόβοι για τον Νάσο Λεωνιδόπουλο επιβεβαιώθηκαν με τον χειρότερο τρόπο. Όπως έδειξαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε, έχει υποστεί ρήξη χιαστού στο δεξί γόνατο και πλέον καλείται να ξεκινήσει την χρονοβόρα διαδικασία αποκατάστασης.

“Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Παναγροτικό Αγ. Σπυρίδωνα, για την παραχώρηση του γηπέδου του προκειμένου να πραγματοποιήσει η ομάδα μας τις προπονήσεις της κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη Φιλιππιάδα”.

Διαιτητής του σημερινού (15.00) ματς Αστέρας Τρίπολης – Πλατανιάς είναι ο Καραντώνης (Ημαθίας).Βοηθοί: Κόλλιας (Ηπείρου) – Μωυσιάδης