Tάτσης: “Είχαμε την ψυχραιμία και την υπομονή”

Ο τεχνικός του Πλατανιά δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την νίκη της ομάδας του επί του Λεβαδειακού (3-2).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Τάτση έχουν ως εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτή τη νίκη μας στην αγωνιστική του πρωταθλήματος η οποία ήρθε μετά από αρκετά μεγάλη προσπάθεια μετά από ένα βασανιστικό καλοκαίρι όσον αφορά τον προγραμματισμό μας λόγω των τηλεοπτικών αλλά κι επειδή μεσολάβησε την Πέμπτη ο αγώνας Κυπέλλου κι ένα ταξίδι. Στις 22 Μαΐου δώσαμε το τελευταίο παιχνίδι στα μπαράζ και πήγαμε στη Σαντορίνη και παίξαμε έναν αγώνα Κυπέλλου και κάναμε τώρα και την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα. Χωρίζοντας το παιχνίδι σε δύο ημίχρονα, είχαμε ένα πολύ κακό α’ ημίχρονο γιατί μείναμε πίσω στο σκορ, αλλά και γιατί δεν είχαμε καλή απόδοση. Τουλάχιστον στο β’ ημίχρονο είχαμε την ψυχραιμία και την υπομονή και μας ανήκει ολοκληρωτικά. Δεν θα είχα παράπονο ακόμη κι αν δεν κερδίζαμε σήμερα. Η γενική εικόνα του παιχνιδιού είναι αυτή για μένα. Το θέμα είναι τώρα να ξεκουραστούμε και να συνεχίσουμε».

Για την αλλαγή στην απόδοση της ομάδας του στο β’ ημίχρονο:

«Στο ημίχρονο είπα στους παίκτες ότι πρέπει να έχουμε ψυχραιμία και υπομονή. Ούτως ή άλλως, όποιο κι αν είναι το σκορ πάντα χρειάζεται υπομονή. Τους είπα, τουλάχιστον να αυξήσουμε την απόδοσή μας και να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο και αν είναι να χάσουμε, ας χάσουμε. Αλλάξαμε και τον σχηματισμό, δεν ξέρω αν βοήθησε κι αυτό. Το αποτέλεσμα εκείνα τα λεπτά του παιχνιδιού έδειξε αυτό το πράγμα. Είναι μια μεγάλη νίκη γιατί μείναμε και με 10 παίκτες ενώ προερχόμασταν από ένα πολύ δύσκολο ταξίδι και από ένα παιχνίδι που έγινε πρωινή ώρα».

Για την εξήγηση που δίνει για την απόδοση του α’ ημιχρόνου:

«Το γιατί δεν ήταν καλή η απόδοσή μας στο α’ ημίχρονο, ίσως να είναι ότι ήταν το άγχος της πρεμιέρας, ίσως ότι βρέθηκαν κάποια παιδιά στην 11άδα που ήταν τραυματίες και δεν είχαν προπονήσεις και αυτό παρέσυρε όλη την ομάδα. Υπήρχε λίγος εκνευρισμός μετά από την πρώτη ευκαιρία του Λεβαδειακού. Ισως να έφταιγε κι ότι ο Λεβαδειακός ήρθε ξαφνικά και έπαιξε ένα διαφορετικό σχηματισμό απ’ ό,τι συνήθως, τουλάχιστον από τις πληροφορίες που είχα στον αγώνα Κυπέλλου και από κάποια φιλικά όπου είχε και άλλους παίκτες στην 11άδα».

Πηγή: athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook