Στο… κατώφλι της εξόδου από τον Πλατανιά ο Κάμπος

Θέμα ωρών είναι η λύση της συνεργασίας με τον Βραζιλιάνο τεχνικό και αυτό επιβεβαιώνεται από τα λόγια του τεχνικού διευθυντή της Χανιώτικης ομάδας , Βασίλη Αμανατίδη.

Αναλυτικότερα όλα όσα δήλωσε ο Βασίλης Αμανατίδης μετά το φιλικό 0-0 με τον Εργοτέλη είναι τα εξής:

«Είναι ένα τεράστιο πρόβλημα για μας. Η ΕΠΟ και οι θεσμοί του ποδοσφαίρου θα έπρεπε να δείξουν σεβασμό σε ένα όνομα όπως ο κ. Κάμπος. Σε έναν προπονητή κόσμημα για το ποδόσφαιρο. Την υπόθεση αυτή θα έπρεπε να την έχουν διαχειριστεί τελείως διαφορετικά.

Ο Κάμπος έχει δουλέψει στην Ρεάλ και δεν μπορεί στην Ελλάδα. Εμείς κάναμε όλες τις απαραίτητες κινήσεις με βάση τα έγγραφα που έχει στη διάθεση του από την ομοσπονδία της Βραζιλίας.

Είπαμε και χθες ότι υπάρχουν άλλοι δυο Βραζιλιάνοι που εργάζονται στην Ευρώπη με το ίδιο δίπλωμα. Πώς είναι δυνατόν οι ομοσπονδίες που είναι μέλη της ΟΥΕΦΑ να έχουν δώσει άδεια σε εκείνους και όχι στον Κάμπος;

Οπως ξέρετε το καλοκαίρι κάναμε μια τεράστια προσπάθεια με τον κ. Μαθιουλάκη να χτίσουμε από το μηδέν και χρειαζόμασταν έναν προπονητή με ειδικό βάρος όπως ο Κάμπος. Αυτό είναι ένα πλήγμα για την ομάδα μας.

Εμείς οφείλουμε μα πειθαρχήσουμε με τις αποφάσεις της ΕΠΟ. Εχουμε ζητήσει το φάκελο της αλληλογραφίας ΕΠΟ, ΟΥΕΦΑ και ομοσπονδίας Βραζιλίας, αλλά μέχρι τώρα δεν τον έχουμε πάρει από την ΕΠΟ.

Εχουν υποχρέωση να αποκαταστήσουν με τον πιο ειλικρινή τρόπο και να μπουν στη διαδικασία και να δουν αν το πτυχίο του κ. Κάμπος κατά πόσο του επιτρέπει να δουλέψει στην Ελλάδα.

Θα μιλήσουμε με τον προπονητή και τον πρόεδρο, αφού προηγουμένως υπάρξει και επικοινωνία με την ΕΠΟ, γιατί μας δημιουργούν πρόβλημα γιατί η άδεια παραμονής του λήγει σε λίγες μέρες. Ή θα πρέπει να πάρει άδεια ή να φύγει. Μέχρι αύριο θα έχει ξεκαθαρίσει το τι θα γίνει.

Αυτή τη στιγμή και με βάση την εμπειρία μου δεν είμαι αισιόδοξος.

Νιώθω υποχρεωμένος στον Κάμπος που ήρθε και έχει δημιουργήσει μια καλή ομάδα, αν και ακόμα είμαστε στην αρχή, με νέα παιδιά που βρίσκονται σε καλό δρόμο υπό τις οδηγίες του Κάμπος».

Πηγή: athlitko.gr