Πάουλο Κάμπος: “Ο Πλατανιάς θα παρουσιάσει ένα εξαιρετικό έργο”

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα αφίχθη στα Χανιά ο νέος προπονητής του Πλατανιά μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του στην τεχνική ηγεσία, Γιάννη Κερλίδη.

Λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα αφίχθη στα Χανιά ο νέος προπονητής του Πλατανιά, Πάουλο Κάμπος. Μαζί του έφτασε και ο άμεσος συνεργάτης του στην τεχνική ηγεσία, Γιάννης Κερλίδης.

Η πτήση από την Αθήνα για τους δυο προπονητές παρουσίασε πολύ μεγάλη καθυστέρηση, καθώς ήταν να προσγειωθούν στα Χανιά γύρω στις 22.40.

Τελικά μετά από σχεδόν μιάμιση ώρα καθυστέρηση, ο Βραζιλιάνος τεχνικός μαζί με τον Ελληνα συνεργάτη του βγήκαν στην αίθουσα αφίξεων, όπου τους καλωσόρισε ο τεχνικός διευθυντής του Πλατανιά, Βασίλης Αμανατίδης.

Στις δηλώσεις του ο Πάουλο Κάμπος που έφτασε στα Χανιά παίρνοντας τρία διαφορετικά αεροπλάνα, ξεκινώντας το ταξίδι του από το Σάο Πάολο της Βραζιλίας και στη συνέχεια προσγειώθηκε στην Αθήνα μέσω Μιλάνου, είπε στα ελληνικά«ευχαριστώ πάρα πολύ» για το καλωσόρισμα που δέχτηκε, λέγοντας στη συνέχεια στα αγγλικά τα εξής:

 «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Κρήτη και ακόμα πιο χαρούμενος που επέστρεψα στην Ελλάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Μανώλη Μαθιουλάκη και τον πολύ καλό μου φίλο, τον κ. Βασίλη Αμανατίδη. Είναι μεγάλη μου ευχαρίστηση. Παρακολουθούσα τον Πλατανιά και το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Πάντοτε παρακολουθώ τις ομάδες στην Ελλάδα και ο Πλατανιάς είναι μια μεγάλη ομάδα. Είμαι σίγουρος ότι ο Πλατανιάς θα παρουσιάσει ένα εξαιρετικό έργο τη νέα σεζόν 2018-19».

Στη συνέχεια, ο νέος τεχνικός του Πλατανιά ρωτήθηκε για το στόχο που θα θέσει η ομάδα τη νέα περίοδο, λέγοντας τα εξής:

«Την πρώτη φορά που δούλεψα στην Ελλάδα, πολλοί άνθρωποι με ρώτησαν τότε, ποιος είναι ο στόχος για τον Αστέρα Τρίπολης και τους υποσχεθήκαμε ότι ο Αστέρας θα γίνει ένα σπουδαίο κλαμπ. Εμείς το προετοιμάσαμε πολύ καλά αυτό. Ο Πλατανιάς δεν θ’ αποτελέσει εξαίρεση. Είναι ένα μεγάλο κλαμπ.

Ο κ. Μαθιουλάκης ξέρει ότι είναι πρόεδρος σε μια δυνατή ομάδα και τώρα μαζί με τον κ. Αμανατίδη είμαι σίγουρος ότι ο Πλατανιάς θα κάνει μια εξαιρετική σεζόν. Είμαι σίγουρος γι’ αυτό γνωρίζοντας τον εαυτό μου, το Ελληνικό ποδόσφαιρο και το τι μπορούμε να κάνουμε. Με τη βοήθεια του Γιάννη Κερλίδη είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε μια σπουδαία δουλειά», ήταν οι δηλώσεις από τον 61χρονο τεχνικό.

Πηγή: athlitiko.gr

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook