Χατζηνικολάου: “Η ομάδα είναι σε μια δύσκολη φάση”

Ο τεχνικός του Πλατανιά μετά την βαριά ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης (4-0) τόνισε ότι το ρόστερ της ομάδας την νέα χρονιά θα είναι τελείως διαφορετικό.

Εμφανής η απογοήτευση για τον Γιάννη Χατζηνικολάου μετά το 4-0 της ομάδας του από τον Αστέρα Τρίπολης.

Μεταξύ άλλων, τόνισε ότι το ρόστερ του Πλατανιά τη νέα χρονιά θα είναι τελείως διαφορετικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις που έγιναν από τον προπονητή του Πλατανιά είναι οι εξής:

«Παρόλο που ο Αστέρας προηγήθηκε γρήγορα στο παιχνίδι, η εικόνα μας ειδικά στο α’ ημίχρονο δεν προμήνυε ότι το τελικό σκορ θα έχει αυτή την κατάληξη. Ημασταν αρκετά καλά πειθαρχημένοι παρόλο που είχαμε μια πολύ καινούργια ομάδα. Δυστυχώς, το δεύτερο και το τρίτο γκολ ήταν πολύ επιπόλαια από μεριάς μας με αποτέλεσμα να έρθει το σκορ σε τόσο ψηλό νούμερο. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Αστέρα και με την ευκαιρία τα συλλυπητήρια μου στον Σάββα Παντελίδη για το χαμό του πατέρα του».

Για το πού αντλεί ο Πλατανιάς το κίνητρο να παίζει κάθε αγωνιστική:

«Είναι πολύ δύσκολη η κατάστασή μας γιατί γνωρίζετε ότι κάποιοι παίκτες ζήτησαν να φύγουν, κάποιοι έλυσαν τα συμβόλαια… Γενικώς η ομάδα είναι σε μια δύσκολη φάση το να μπορέσει να πείσει τους παίκτες να κατέβουν πολλές φορές ακόμα και για προπόνηση, όταν η κατάσταση είναι αυτή. Κίνητρο και κάποιες ευκαιρίες θα προσπαθήσουμε να δώσουμε σε κάποια νεαρά παιδιά για να μπορέσουμε να δούμε αν μπορεί η ομάδα να βασιστεί σε κάποιους παίκτες την καινούργια χρονιά. Φυσικά το ρόστερ θα είναι τελείως διαφορετικό. Πρέπει κάποιοι παίκτες να πάρουν κάποιες συμμετοχές που δεν είχαν κατά τη διάρκεια. Το καλύτερο κίνητρο’ γι’ αυτούς είναι αυτό.

Πηγή: athlitiko.gr