Το ζήτημα των αδειοδοτήσεων είναι μείζονος σημασίας!

Ο Πλατανιάς θα μπορούσε με βάση το τι έγινε πέρσι να παραμείνει στη Σούπερ Λιγκ!

Θα μπορούσε ενδεχομένως να επαναληφθεί σε λίγο καιρό και ειδικότερα μετά το τέλος του τρέχοντος πρωταθλήματος ένα παρόμοιο γεγονός όπως πέρσι με τον… Ηρακλή;

Δεν μπορεί ν’ αποκλειστεί, αλλά αυτό που σίγουρα παρουσιάζει ενδιαφέρον, δεν είναι άλλο από τις αδειοδοτήσεις των ΠΑΕ και την κατάληξη τους.

Υπενθυμίζεται ότι ακριβώς ένα χρόνο πριν σε αυτή την… παγίδα έπεσε ο Ηρακλής, ο οποίος και υποβιβάστηκε, παραμένοντας έτσι στη θέση του ο Λεβαδειακός που μαζί με τη Βέροια ήταν οι δύο ομάδες που είχαν βρεθεί στις δύο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. 

Οπως ακούγεται, εν είδει φημών αυτή τη στιγμή, ενδεχομένως να υπάρχουν ομάδες στην Σούπερ Λιγκ που θα έχουν προβλήματα με την αδειοδότηση. Συγκεκριμένα, οι φήμες κάνουν λόγο ότι είναι περισσότερες από μία…

Σε αυτό το σημείο, φυσικά, έρχεται ο… Πλατανιάς που θα μπορούσε με βάση το τι έγινε πέρσι να παραμείνει στη Σούπερ Λιγκ!

Τώρα βέβαια θα πρέπει να υπάρξουν δύο ομάδες όπως φαίνεται για να μπορέσει να γίνει η ανατροπή και να παραμείνει, έστω και με αυτό τον τρόπο, στην κατηγορία, αφού πολύ δύσκολα θα μπορέσει να βρεθεί στην προτελευταία θέση.

Ωστόσο, βασικά ζητούμενα για τον Πλατανιά είναι τα παρακάτω:

Α. Να μην πάρουν περισσότερες από μία ομάδες αδειοδότηση και εν ολίγοις να υποχρεωθούν σε υποβιβασμό στη Φούτμπολ Λιγκ.

Β. Να… πάρει ο ίδιος αδειοδότηση και σε κάθε περίπτωση να μην έχει πρόβλημα.

Σε κάθε περίπτωση, το ζήτημα -των αδειοδοτήσεων γενικώς- είναι μείζονος σημασίας και παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον όσον αφορά το πώς εξελιχθεί.

Να σημειωθεί επίσης με την ευκαιρία ότι οι αδειοδοτήσεις δεν αφορούν, ούτε ενδιαφέρουν μονάχα σε επίπεδο Σούπερ Λιγκ, αλλά αυτό αφορά και τη Φούτμπολ Λιγκ, καθώς θα πρέπει οι ομάδες που θα κερδίσουν την άνοδο να εξασφαλίσουν αυτή τη δυνατότητα.

Πηγή: athlitiko.gr