Μαναρώλης: “Δεν έχουμε τα περιθώρια να μεμψιμοιρούμε”

Ο Υπηρεσιακός τεχνικός του Πλατανιά μίλησε για την “καυτή” ατμόσφαιρα που έζησε η ομάδα του στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Οι δηλώσεις από τον Νίκο Μαναρώλη μετά το 5-1 από τον Ολυμπιακό:

«Παρότι είχαμε κάνει ένα σχεδιασμό για το παιχνίδι γνωρίζοντας ότι είναι πολύ δύσκολο, εντούτοις το γρήγορο γκολ που δεχτήκαμε μας έβγαλε εκτός προγραμματισμού.

Οταν έρχεσαι και παίζεις σε ένα γήπεδο όπως το Καραϊσκάκη με αντίπαλο τον Ολυμπιακό και σε συνθήκες που αν θέλουμε να είμαστε ρεαλιστές ήταν δύσκολες για μας, καταλαβαίνετε όλοι ότι δυσκολεύει ακόμα περισσότερο το παιχνίδι και ως αποτέλεσμα είχαμε αυτό το σκορ που είχαμε.

Σαν ομάδα χρειαζόμασταν μία καλή εμφάνιση για θέμα αυτοπεποίθησης καθαρά, λόγω των προηγουμένων αποτελεσμάτων και της βαθμολογίας.

Βγήκαμε όμως εκτός προγραμματισμού από το γκολ ενώ οι αλλαγές με τους τραυματισμούς δεν μας άφησαν να χειριστούμε το παιχνίδι, όχι ως προς την κατάληξή του, αλλά προς την εικόνα της ομάδας η οποία θεωρώ ότι στο β’ ημίχρονο βελτιώθηκε, χωρίς όμως να μπορούμε να πούμε ότι μας γεμίζει με αισιοδοξία για τα επόμενα παιχνίδια.

Από εκεί και πέρα, δεν έχουμε τα περιθώρια να μεμψιμοιρούμε. Θα πρέπει να εστιάσουμε στο επόμενο παιχνίδι και να δουλέψουμε στη διακοπή και να δούμε τι είναι καλύτερο για την ομάδα.

Ακολουθεί το επόμενο παιχνίδι στην έδρα μας με τον Αστέρα Τρίπολης όπου θα έχει το χαρακτήρα του τελικού και θα πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».