Πλιάτσικας: “Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει πίεση”

Ο MVP του αγώνα του Πλατανιά με την Κέρκυρα (0-0), στις δηλώσεις που έκανε όταν παρέλαβε το βραβείο του, τόνισε οτι όταν έρθει η πρώτη νίκη για την Χανιώτικη ομάδα τότε θα τους φύγει το άγχος.

Ο παίκτης του Πλατανιά, Βασίλης Πλιάτσικας, αναδείχτηκε ΕΛΕΠΑΠ-MVP από τους αθλητικούς συντάκτες που κάλυψαν την αναμέτρηση με την Κέρκυρα (0-0) στα Περιβόλια.

Ο αμυντικός του Πλατανιά, παρέλαβε το βραβείο του από τον μικρό Γιάννη Ελληνάκη και στη συνέχεια μιλώντας στους δημοσιογράφους τόνισε:

“Για μένα είναι πολύ σημαντική αυτή η διάκριση και μου δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια.

Όμως αυτό που θέλω είναι η ομάδα να πετύχει τον στόχο της, που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία, όσο πιο γρήγορα γίνεται και μετά να κάνουμε ένα καλό πρωτάθλημα.Όσον αφορά στον αγώνα, νομίζω ότι αξίζαμε τη νίκη.

Η Κέρκυρα ήταν πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις και προσπάθησε να εκμεταλλευθεί τα δικά μας λάθη, όμως θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει, καθώς δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες.

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει πίεση, όμως νομίζω ότι όταν θα έρθει η πρώτη νίκη θα φύγει το άγχος και θα είναι καλύτερα για όλους μας”.